Gazdag lesz a májusi játékkínálat

Gazdag lesz a májusi játékkínálat

2018. április 30. 14:44, Hétfő
Szerencsére májusban nem panaszkodhatunk a kiadókra, minden műfaj kap legalább egy említésre érdemes képviselőt.

1-én már érkezik is a Battlezone: Gold Edition, melyt már szerencsére nem csak a VR-eszközökkel rendelkező játékosok élvezhetnek és így talán jobb eladásokat is produkál a program. 3-án a stratégák készülhetnek, hiszen jön a Total War Saga: Thrones of Britannia és ezzel képet kaphatunk majd az úgynevezett "mellékág" minőségéből is. 8-án elég sűrű napja lesz annak, aki mindent be szeretne szerezni. Kezdésnek itt lesz mindjárt a Pillars of Eternity II: Deadfire, mely a sikeres RPG folytatása lesz.

De mellette jön az AO International Tennis és a klasszikus Final Fight nyomdokain haladó Raging Justice is. Mindkettő rétegjáték, az RPG diadalmenetét egyik sem veszélyezteti. A Wild West Online, mely május 10-én lesz tölthető végső formájában, már nagyobb sikerre számíthat és személy szerint kíváncsian várom, mit hoznak ki a fejlesztők ebből az izgalmas közegből. 17-én egy légi Sea of THieves érkezik, a Worlds Adrift, melyben saját űrhajónkat irányítva kell egy nyitott világban boldogulnunk.


18-án a Hitman: Definitive Edition próbál megszólítani olyan 47-es ügynök rajongókat, akik korábban valamiért nem szerezték még be a játékot. 22-e ismét sűrű nap lesz, hiszen az érdekes viking-stratégia, az Ancestors Legacy mellett ezen a napon jelenik meg a State of Decay 2 is, ami azonban elsősorban PC-n számíthat nagyobb sikerre. Xbox-on ugyanis a Game Pass berkeiben is beszerezhető lesz, ingyenesen és emiatt elég nagy balhé volt a viszonteladókkal is a redmondi cégnek. 24-én a független The Piano hozhat elismerést a fejlesztőinek és remélem így is lesz, hiszen a világháború alatt lerombolt Párizsban játszódó horror egész jónak tűnik.
íbr> De a horror-rajongók számára a 29-én érkező Agony is okozhat borzongató perceket. A könnyedebb szórakozást kedvelők a humoros Die for Valhalla! világában vigasztalódhatnak, míg a verekedős programok rajongói szintén ezen a napon kezdhetik magukhoz szólítani a Street Fighter 30th Anniversary Collection-t. A hónap azonban mindezektől függetlenül feltehetően a 25-én megjelenő Dark Souls Remastered miatt lesz hangos - vagy pozitív vagy pedig negatív értelemben. Júniusban pedig a versenyek szerelmesei örülhetnek, hiszen jön a MotoGP 18 és a MXGP Pro is.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások