Jöhet a Sokkal több mint testőr 2

Jöhet a Sokkal több mint testőr 2

2018. május 8. 20:19, Kedd
Már készül a Sokkal több mint testőr folytatása.

Ha egy eredeti komédia sikert arat, akkor annak általában jönni szokott a folytatása, ami természetesen azt is jelenti, hogy a továbbiakban nem eredeti filmről beszélhetünk. Ezúttal a Sokkal több, mint testőrt (The Hitman’s Bodyguard) érte utol sokak örömére a végzete, hiszen a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a Millennium Films elkezdett dolgozni a bérgyilkosos akciókomédia második részén, aminek a címe The Hitman’s Wife’s Bodyguard lesz.

Az új epizódra vissza fog térni Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson, és minden valószínűséggel Salma Hayek is, hiszen bekerült a címbe, azonban ez még nem tekinthető hivatalosnak. Jó eséllyel a rendező személye sem fog változni, azonban Patrick Hughes-nak egyelőre még nincs szerződése, mint ahogy forgatókönyve sincs még a projektnek. A szkript megírása az első részt is jegyző Tom O’Connorra vár

A 30 milliós költségvetéssel rendelkező Sokkal több, mint testőr kifejezetten jól szerepelt a mozikban, hiszen Amerikában 75 millió dolláros bevételt hozott, míg nemzetközileg 101 millió dollárig jutott el.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások