Kiderült, ki lesz az új Spawn

Kiderült, ki lesz az új Spawn

2018. május 30. 15:18, Szerda
Nagy nevet szerződtettek a Spawn-reboot főszerepére.

Bár Todd McFarlane tavaly ősszel még arról beszélt, hogy a Spawn rebootját februárban kezdik el forgatni az ő rendezésében, erre még nem került sor, hiszen egészen a tegnapi napig azt sem lehetett tudni, hogy ki lesz a képregény-adaptáció főszereplője. Nos, végre lehullt a lepel, a szerepért már hosszú évek óta kampányoló Jamie Foxxot szerződtették Al Simmons szerepére a 10-12 milliós költségvetéssel rendelkező darabba.

A képregény készítője tavaly azt is elmondta, hogy igen sötét tónusú filmre kell számítani, ami erősen korhatáros lesz, jóval korhatárosabb, mint a Deadpool, de ez is persze "csak" afféle hard R-korhatárt jelent, nem fognak átcsúszni az üzletileg vállalhatatlan NC17-es besorolásba. Az most derült ki, hogy a készítő trilógiában gondolkodik, az első film nem eredettörténet lesz, és hangnemében a Jákob lajtorjájára fog némiképp hajazni.

Az első Spawn-film 1997-ben világszerte 87 millió dollár bevételt produkált, és jóval nagyobb költségvetésből készült, mint a mostani, aminek 10 milliós a büdzséje. Ez persze nem meglepő, hiszen az olcsó filmekre szakosodott Blumhouse az egyik gyártója. Később egyébként a képregényes figura egy animált HBO-s minisorozatban is szerepelt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások