Ostoba film lett a Túl szexi lány

Ostoba film lett a Túl szexi lány

2018. június 18. 18:32, Hétfő
Amy Schumer egy fejsérülése után azt gondolja magáról, hogy egy vékony modell alkatú nő lett. Ez a Túl szexi lány alapötlete, mely talán az idei év egyik legrosszabb filmje is egyben.

Hogy tetszett a Túl szexi lány?
Tetszett, jó film volt
Közepes lett
Nem tetszett
Nem láttam
Azt hiszem túl korán tulajdonítottam a 2018-as év legrosszabb filmjének az Apavadászatot, hiszen a most mozikba került Túl szexi lány simán felveszi vele a versenyt. Ami már csak azért is meglepő, mert Amy Schumer nagyon jó stand-up esteket produkál, valóban viccet csinál mindenből, amiből csak lehet és első filmje, a Kész katasztrófa egy igen szerethető és valóban vicces komédia volt. Tegyük rögtön hozzá, hogy ott Amy írta a forgatókönyvet, míg a gyatra Ó, anyám vagy a mostani Túl szexi lány esetében erről már szó sincs.

Adott egy duci csaj, Renee, aki egy szépségipari vállalatnál dolgozik és igazából senki nem veszi őt komolyan. Itt meg is állnék egy pillanatra, hiszen olyan hihetetlen sztereotip az egész felállás, hogy az 2018-ban már nagyon meglepő. A film úgy csinál, mintha Renee/Amy minimum az "Élet 250 kg felett" műsorából lépett volna elő, holott tudjuk, hogy erről szó sincs. És ha már így tesznek, legalább szimpatikussá kellene tenni őt, hogy együttérezzen vele a néző. De haladjunk tovább, hiszen Renee egy fitness órán beveri a fejét és ettől fogva azt képzeli, hogy egy modell alkatú bombázó. Ennyi, ez a nagy történet, egy fordított Nagyon nagy Ő.



Szóval a film cseppet sem vicces, inkább kényelmetlenül érezzük magunkat a nézése közben. Valóban azon kellene nevetni, ahogy kellemetlenebbnél kellemetlenebb helyzetekbe hozza magát a fejsérült Renee? Elég ciki, hogy igazából egyetlen értelmes poént sem sikerült megírni és ezt nem tudom Amy hibájának tekinteni. Ő próbálkozik, de sajnos a karaktere a sérülés előtt és főleg után is pont ugyanolyan idegesítő és ellenszenves figura. Szívem szerint a film felénél megráztam volna a nőt, hogy ne égesd már magad!

És sajnos a társak sem az igaziak. Michelle Williams több remek filmet csinált az elmúlt években, itt pedig állandóan kiabál - feltehetően nem szívesen írja be a portfóliójába a Túl szexi lányt. De talán Emily Ratajkowsky az egyetlen, aki tud kezdeni valamit a szerepével, ám ez még így is nagyon kevés. A Túl szexi lány egy kínos film. Nem is igazán tudom eldönteni, hogy milyen célcsoportot nézett ki magának a csapat, hiszen a nők számára inkább megalázó, a férfiak szemében pedig idegsítő az egész. Amy, írj inkább magadnak szkriptet, azzal mindenki jobban jár!

Klikk ide!
Klikk a poszterre a nagyobb változathoz
Túl szexi lány (I Feel Pretty)
szinkronizált, kínai-angol vígjáték, 110 perc, 2018
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rendező: Abby Kohn, Marc Silverstein
Producer: Nicolas Chartier, Alissa Phillips, Dominic Rustam, Mary Viola
Vágó: Tia Nolan
Forgatókönyvíró: Abby Kohn, Marc Silverstein

Amy Schumer (Renee Bennett)
Michelle Williams (Avery LeClaire)
Busy Philipps (Jane)
Naomi Campbell (Helen)
Tom Hopper (Grant LeClair)
Emily Ratajkowski (Mallory)


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások