Lekerült a premierek közül A galaxis őrzői 3

Lekerült a premierek közül A galaxis őrzői 3

2018. augusztus 27. 22:25, Hétfő
A Disney bizonytalan időre elhalasztotta a GOTG3 premierjét.

A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy a Disney stúdió halasztja az eredetileg 2020. május 20-i premierre kiírt Marvel-filmjét, A galaxis őrzői 3-at. Ennek oka természetesen az, hogy a folytatás konzervatív erkölcscsőszök miatt elvesztette rendezőjét, James Gunnt, akinek az utódlásáról még mindig nem született döntés, és így vélhetően nem sikerül majd tartani az eredeti céldátumot, hiszen az új film elég sok előkészületet fog igényelni.

Egyesek számára minden bizonnyal megnyugvást fog jelenteni a tény, hogy a Disney-nél mégsem minden a profitról szól, hiszen a stúdió azzal, hogy nem vette vissza a színészek, valamint a Marvel Studios kampánya ellenére sem Gunnt, minden bizonnyal több száz millió dollárt fog veszíteni, hiszen az új felállással kizárt, hogy a sorozat olyan sikereket arasson, mint korábban.

Bevétel tekintetében az első film Amerikában 333 millió dollárig jutott el, míg a második 390 milliót szedett össze, ami szép növekedés. Amerikán kívül is rápakolt a folytatás az első részre, hiszen 474 millióig jutott el, szemben a korábbi 440 millióval.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások