Most már biztos, hogy lesz Fekete Párduc 2

Most már biztos, hogy lesz Fekete Párduc 2

2019. július 22. 12:50, Hétfő
Senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy folytatódik a legnagyobb közönségkedvenc Marvel-hős sztorija.

Múlt héten San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Természetesen a legnagyobb figyelem a Marvel új bejelentéseit kísérte.

A Marvel Studios amellett, hogy érdekes, a rajongókat totálisan beindító infókat osztott meg a nagyérdeművel, pár alapvetés kategóriába tartozó infóval is készült. Ilyen volt például az, ami szerint lesz második része a Fekete Párducnak (Black Panther). Egyelőre még nem tudni a premier pontos dátumát, de az már korábban kiderült sajtóértesülés révén (ugye ezek azok a hírek, amiket sokan hajlamosak szentírásnak elkönyvelni), hogy azt is Ryan Coogler fogja rendezni.

Az természetesen nem meglepő, hogy elkészülhet a második rész, ugyanis Amerikában a Black Panther minden idők harmadik legmagasabb bevételét elérő filmje lett premierje Az ébredő Erő és az Avatar mögött, vagyis nem csak a legnépszerűbb egyéni Marvel-hősös filmmé vált ott, hanem konkrétan legsikeresebb Marvel-darabbá. Amíg meg nem érkezett az Avengers negyedik része. Az FP hazájában megszerzett 700 milliós dollár mellett még Amerikán kívül is elég nagy sikernek bizonyult 647 millió dollárral.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások