Warhammer 40K-tévésorozat készül

Warhammer 40K-tévésorozat készül

2019. szeptember 10. 05:30, Kedd
Valaki megálmodott egy, a Warhammer 40K-univerzumban játszódó tévésorozatot.

A Váltságdíj, valamint Az ember a fellegvárban című tévésorozatok készítője, Frank Spotnitz elég nagy fába vágta fejszéjét, ugyanis elkezdett dolgozni egy Eisenhorn című tévésorozaton, ami a Warhammer 40K világában játszódna. A 40 000 körül játszódó nagyszabású scifi alapját Dan Abnett könyvei adnák, a Xenos, a Malleus és a Hereticus. Egy sorozat fejlesztésének elkezdése esetünkben azt jelenti, hogy egy pilotepizód forgatókönyve készül el, amivel a gyártó stúdió házalni kezd a platformoknál, és jó esetben valamelyik lecsap a széria tervére, és megadja az évadberendelést. Az érdemi munka csak ezt követően kezdődhet el.

Az itthon is kiadott könyvszéria első kötetének a kiadói tartalma a következő: "Az Inkvizíció bosszúálló árnyként jár az emberiség sorai közt, s kíméletlen szigorral sújt le az Istencsászár és a Birodalom ellenségeire.
Eisenhorn inkvizítor egy kiterjedt csillagközi összeesküvésre bukkan, mely mögött a Káosz erőinek befolyását sejti. Hogy keresztülhúzza terveiket meg kell találnia egy sötét titkokat rejtõ õsi könyvet, ami rossz kezekbe kerülve mérhetetlen pusztítás forrása lehet. A nagyhatalmú szektával és az idővel egyaránt versenyt kell futnia, ha elsőként akarja meglelni a Necroteuch néven ismert szentségtelen kötetet…
"

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások