Itt a OnePlus 7T Pro

Itt a OnePlus 7T Pro

2019. október 16. 14:21, Szerda
Az erősebb példány mellett egy ultradrága változatot is bemutattak.

A OnePlus nemrég rántotta le a leplet soron következő csúcskategóriás megoldásáról, amely a OnePlus 7T néven rajtol el hamarosan a piacon. Nem vártak sokat a még erősebb példány ismertetésével sem, erre csütörtökön Londonban kerítettek sort, így most már a OnePlus 7T Pro részleteit is megismerhetjük, hivatalos úton.

A cég saját oldalán megtaláljuk a szokásos specifikációs listát, amelyet számos fotó és ábra kísér. Eszerint az okostelefon valóban egy méretes, ezúttal 6,7 hüvelykes OLED-kijelzőt kapott, amely 90 Hz-es frissítési rátát, valamint nagy felbontást kínál a felhasználóknak. A káva immár minimális, a szelfikamera itt is egy előugró panelen kapott helyet, míg a hátoldalon lézeres autófókusszal egészül ki a kameramodul, a még jobb minőség érdekében. A teljesítményt természetesen a Snapdragon 855 Plus chip biztosítja, ez még tovább növeli a sebességet, mégpedig 8 GB memória, valamint egy alapesetben is 256 GB-os belső tároló kíséretében. Az akkumulátor egy 4085 mAh-s példány, itt a gyorstöltésen is javítottak, így alig fél óra alatt érhetjük el a 70 százalékos szintet.

A hátlapon egy függőleges elrendezésű tripla-kamerát találunk, ez azonban nem hoz magával drasztikus változásokat, legalábbis a közvetlen elődhöz képest. Sorrendben egy 48, egy 8, valamint egy 16 megapixeles érzékelőre támaszkodhatunk, itt a középső példány a telefotó, utóbbi pedig az ultra-nagylátószögű funkcióért felel. Elérhetővé válik emellett az úgynevezett McLaren-változat is, amely a kék-zöld szín helyett a narancssárga árnyalatot ötvözi a prémium Alcantara-tokkal, miközben a memória mérete már 12 GB-ra ugrik. A megjelenésre még néhány napot várnunk kell, itt ugyanis a legtöbb európai országban (így hazánkban is) október 17. a hivatalos debütálás dátuma.

Ami a hivatalos árakat illeti, ezek a memória és a tároló (valamint az elnevezés) függvényében 599, 759, illetve 859 euró lesznek, a McLaren-verzió viszont csak november 5-től válik majd elérhetővé.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások