Bejelentették a Game Theater XP-t

Bejelentették a Game Theater XP-t

2000. december 17. 23:04, Vasárnap
A Hercules bemutatta az újgenerációs audioeszközeinek egyikét, a Game Theater XP-t. Az XP egy hangkártyából és egy nagyon jól kitalált külső csatlakoztató egységből áll.


A Game Theater szenzációsan új hangzást és új beállítási lehetőségeket ígér a hardcore játékosoknak. A periféria egy erős DSP személyében valóságos hangközponttal rendelkezik, ami minőségi 3D-s hangélményt nyújt a fülhallgatóra, 2, 4 vagy 6 hangszóróra csatlakoztatva, és felszabadítja a CPU-t más feladatok elvégzésére. A külső egységen számos olyan extraminőségű csatlakozót találhatunk, amelyekkel eddig nem találkozhattunk a piacon. Ugyancsak itt helyeztek el egy nagysebességű 4 portos USB központi egységet. Az eszköz elülső részén lévő játékport lehetővé teszi számunkra, hogy néhány perifériát egyszerre csatlakoztathassunk, a multiplayer játékélményt elősegítendő.


A Game Theater XP-hez számos hasznos szoftvert is mellékelnek majd, így például a Sensaura Virtual Eart, ami a játék valósághűségét emeli eggyel magasabb szintre. Ugyancsak benne lesz a GameLoft válogatása, ami az összes elképzelhető, online játékhoz szükséges utilityt tartalmazza egy csomagban.

A Game Theater XP-t januártól kereshetjük a boltokban.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások