Bejelentették a Historic Rally Trophy-t

Bejelentették a Historic Rally Trophy-t

2001. január 14. 11:13, Vasárnap
A JoWood bejelentette, hogy sikeresen megegyeztek a Bugbear Entertainmenttel a Historic Rally Trophy című autóverseny közös fejlesztéséről és kiadásáról. A JoWood és a Bugbear között létrejött együttműködést egyébként az amerikai Octagon Entertainment szorgalmazta, ő hozta össze a két félt egymással.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Historic Rally Trophy amellett, hogy természetesen nagyszerű autóversenynek ígérkezik, az első "történelmi rally" szimulátor lesz. A játék legérdekesebb szereplője természetesen a 14 csillogó-villogó klasszikus járgány - mindet nagy pontossággal, teljesen valósághűre modellezték. A készítők a fő hangsúlyt a látványra fektetik. A pályák csodálatos tájakon keresztül futnak, az időjárás pedig az éles napfénytől kezdve a naplementén, a hóesésen, esőn, viharokon keresztül a ködig széles palettán váltakozhat, akár a verseny közben is. A fejlesztők minden elképzelhető trükköt bevetnek a játék szebbé varázsolására, az apróbb effektusok, a keréknyomok vagy a tükröződések csak néhány példa ezek közül. A legújabb digitális fotózási technikákat használják, a környezet minél élethűbb megvalósítására.

A Bugbear egy teljesen új 3D engine-t fejlesztett ki a Historic Rally Trophy-hoz, ami a fizika (ezen belül is főleg a dinamika) nagyon pontos megvalósításával igyekszik növelni a játékélményt, és az autók minél tökéletesebb irányíthatóságát. A motor a legújabb kártyákat is egytől egyig támogatja, így bámulatos látványra számíthatunk. A Historic Rally Trophy-t Európában 2001 végén tervezik kiadni.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások