21 colos Hitachi monitor

21 colos Hitachi monitor

2001. január 17. 21:56, Szerda
A Hitachi bemutatta az új, 21 colos, CRT monitorát, amely mostantól a cég ErgoFlat technológiára épülő termékcsaládját gazdagítja.

Az új monitor típusa: CM823F. A Hitachi minden olyan teljesítmény-növelő eszközt beleépített, amely a többi (már díjnyertes) ErgoFlat technológiával készülő monitorban is megtalálható. Az ErgoFlat eljárás a képminőség javítását szolgálja, ugyanis vibrálásmentes, valósághű képek megjelenítését teszi lehetővé. Emellett a hatékony fényerősség szabályozás révén kíméli a felhasználó szemét.

A Hitachi ErgoFlat technológiájával készülő monitorok sokkal élethűbb színek megjelenítésére képesek, mint más gyártók hasonló monitorai. Az ErgoFlat-nek köszönhetően a képek teljesen torzításmentesek és élesek a képernyő minden részében, még a sarkokban is. A belső szűrőre egy olyan különleges foszforeszkáló festékanyagot visznek fel, amely biztosítja a vibrálásmentes megjelenítést.

Az új CM823F monitor képernyőjének átmérője 21 col. 75Hz-es frekvencia mellett akár a 2048x1536 pixeles felbontás is elérhető vele. A képpontok távolsága 0.21 és 0.24 mm között van vízszintesen, míg függőlegesen mindössze 0.14mm.

A CM823 további lényeges jellemzője, hogy támogatja a Hitachi EasyMenu funkcióját, amely egy on-screen menüt kezel. Lehetőséget biztosít többek között a fényerősség, a kontraszt és egyéb fontosabb paraméterek egyszerű és gyors beállítására. A környezetbarát monitornak körülbelül 20 százalékkal alacsonyabb a fogyasztása, mint a hagyományos, 21 colos monitoroké. Természetesen megfelel a legszigorúbb monitorokkal kapcsolatos előírásoknak is, így a TCO '99-nek is.

A CM823F szállítása már elkezdődött, és körülbelül 1000 dollárért (300 000 forintért) lehet megvásárolni.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások