Delta Force: Land Warrior

Delta Force: Land Warrior

2001. február 16. 01:50, Péntek

Kiadó: NovaLogic

Rendszer Követelmények:
Minimum: PII 400, 64MB RAM, Win95/98/ME
Ajánlott: PII 400, 128MB RAM
Hasonló játékok: Delta Force 2
Kategória: Akció


A háborús taktikák fejlődésével együtt fejlődött annak virtuális kínálata. Az Doomhoz hasonló alap lövöldözős játékok megjelenését követően a realisztikus harci eseményeknél a Rainbow Six és a Spec Ops alkotott nagyot. Amikor először mutatták be a Delta Force sorozatot, a 3D környezet megjelenítésére a Voxelspace renderelési technológiát alkalmazták. Ez a technológia nagy terepek megteremtését és felfedezését tette lehetővé, ahol a játékos kilométerekre elláthatott. A technológia ára a 3D videókártyák gyenge támogatása volt, amibe a legtöbb játékos belebetegedett, mikor a pixeles grafikán meg a akarta különböztetni az ellenséget a környezettől. A Delta Force: Land Warrior a sorozat első tagja, ami kihasználja a grafikus kártyák gyártói által nyújtott lehetőségeket. Motorját az Egyesült államok hadseregénél használják, az újoncok kiképzésére.

Klikk ide!    Klikk ide!

A Land Warrior különbözik elődeitől, mivel itt összefüggő a történet és a játék előrehaladtával bonyolódik. Az első néhány küldetés közben már észrevehető, hogy nagy baj készül a Közel-Keleten. Több különböző arab országból verődtek össze emberek egy nagyobb terroristaszervezetbe, aminek célja az Egyesült Államok tevékenységének aláásása. Hamar fel fogod fedezni, hogy az arab csapat csak csepp a tengerben, mikor sokkal nagyobb terroristaszervezettel kell szembenézned egy megdöbbentő méretű konfliktusban. Az Új Hajnal csoportnak céljai vannak az Egyesült Államokat illetően, és nem fog nyugodni, míg ezt végre nem hajtja. Felesleges mondanom, hogy az amerikai hadseregben kiképzett legkeményebb emberek fognak kelleni világszerte a mit sem sejtő állampolgárok függetlenségének megőrzéséhez. Szerencsére a NovaLogic ellátott a feladat végrehajtásához szükséges emberekkel.

Klikk ide!    Klikk ide!

A Land Warrior-ban a Delta Force csapat egyik tagjának bőrébe bújhatsz, amit ott vetnek be, ahová a hagyományos csapatokat nem merik küldeni. Ennek ellenére a Delta Force nem egyszerű titkos katonai egység. A drogkeresekedelem felszámolásától kezdve a túszszabadításig minden feladatuk lehet ezeknek a profiknak. A Delta Force csapat parancsnokaként ismerned kell embereid gyengéit és erősségeit.

Klikk ide!    Klikk ide!

A Delta Force csapat öt emberből áll, mindegyikük külön terület specialistája és speciális képességek birtokosa. A szakaszvezető Pitbull; rohampuskával szereti elintézni ellenfeleit. Gas Can Harris a csapat robbantási szakértője; szeret gyújtóbombákkal játszani. Erika "Mako" Swift, a vízi specialista, jobban szereti a folyók és tavak hideg kényelmét mint a szárazföldet. A negyedik tag Snakebite, hátulról cserkészi be az ellenséget és késével fültől-fülig vigyort varázsol rájuk. Az utolsó kettő alkotja a csapat női részét és ugyanolyan halálosak mint férfitársaik. Végül a csapat legkönyörtelenebb tagja Daniel Lonetree, kódnevén Longbow. Ő a szakasz mesterlövésze és könnyen leszed bárkit még a legjobb fedezék mögül is, aki elég bolond ahhoz hogy hátul felbukkanjon. A karakterek közül Longbow az egyetlen tag, aki biztosan tudja tartani a mesterlövészpuskát, Pitbull pedig annyira óriási, hogy még a legnagyobb géppisztoly visszarúgása sem képes kibillenteni a célkeresztjét. Snakebite hihetetlenül gyors, Mako pedig úgy hasítja a vízet mint a cápa. Végül Gas Can szívesen dobál géppuskafészkekbe ugrás közben gránátokat.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások