Felélesztésre kerülhet a 24

Felélesztésre kerülhet a 24

2021. november 12. 05:04, Péntek
Alakul valami 24-fronton.

A Deadline értesülései szerint aktív tárgyalások folynak a 24 készítői és az amerikai FOX csatorna között a sorozat visszahozására, Arról természetesen a képlékenység miatt sem nagyon lehet infó, hogy rebootról, spinoffról vagy egyenes folytatásról lenne szó, csak annyi biztos, hogy valamilyen szempontból új megközelítés terveznek alkalmazni. Hogy ez mit jelent...?

A franchise folytatásáról a legutóbbi konkrétabb tervet még 2019-ben lőtték le, ekkor derült ki, hogy miután a filmes tervek elhasalt, sem a 24 tervezett spinoffjából, sem pedig az előzménysorozatból nem lesz semmi. Mindkettőt fejlesztették ugyan hosszú hónapokon át a csatornánál, de végül egyik projekt sem jutott el olyan állapotban, hogy szkript készülhessen el hozzá, így természetesen pilotot sem forgattak belőlük. Akkor azt írtuk, hogy a készítőknek (Joel Surnow és Bob Cochran ) így újabb koncepcióval kell előállnia, hiszen a csatorna nem akar lemondani a franchise-ról, és a jelek szerint erre most került sor.

Az előzménysorozatból az derült volna ki, hogy lett Jack Bauer-ből az a Jack Bauer, akit megismertünk, a spinoff pedig egy jogi thriller lett volna új szereplőgárdával. A főhős egy ügyésznő lett volna, aki egy jogi összeesküvésre bukkan rá, ami után versenyt kell futnia az idővel, hogy egy kivégzésre váró, jó eséllyel ártatlan embert megmentsen.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások