Új játékdemók

Új játékdemók

2001. március 7. 23:58, Szerda
Chopper 2k demó

A HBK Chopper 2k nevű játékában John J. Rimbo, a pusztítás után vágyakozó háborús veterán bőrébe bújhatunk. Rimbot Ravioli kapitány visszahívja a szolgálatba, ahol ismét hódolhat szenvedélyének.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hogy legyen mit rombolni, Ravioli a világ legkeményebb harcokat folytató területeire vezényel minket. Utunk sűrű dzsungelen, sivatagokon, kék óceánokon és ellenséges klímájú sarki tájakon vezet keresztül, de egy valami mindenűtt azonos: ha nem vagyunk villámgyorsak és halálosak, egy szempillantás alatt lelövik a rotort a fejünk fölül, és akkor igencsak melegünk lesz...

A Chopper 2k egy lendületes arcade akciójáték, amely stílusában leginkább a Raptorhoz hasonlítható. A pusztítás végrehajtásához a teljes, végleges játékban három helikopter fog rendelkezésünkre állni. Ezek mindegyike egyedi fegyverzettel lesz ellátva, és mindegyiknek meg van az előnyös, és gyenge oldala is.

A játék hardverigénye legalább P200+ CPU, 32 MB RAM és OpenGL támogatott videókártya.

A letölthető demó 22 MB.



3D Scooter Racing demó

Pattanj fel atom versenyrollerodra, és száguldj le az úton, ahogy a csak bírsz. A Pantera Entertainment 3D Scooter Racing nevű szimulátora ezt teszi számodra lehetővé, méghozzá igényes, 3D környezetben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az izgalmas versenyzős játékban négy számítógépes ellenfelet kell legyűrni ahhoz, hogy büszkén, elsőként kerüljünk át a célvonal túlsó oldalára. Az elsőség megszerzésében ellenfeleinken kívül a különféle tereptárgyak, ugratásaink és triplacsavarjaink fognak megakadályozni... Miután kitörtük a nyakunkat, az instant replay menüpontban visszajátszhatjuk legutóbbi produkciónkat.

A 3D Scooter Racing-et a hosszú, grafikailag rendkívül részletesen kidolgozott 3D-s környezetű pályák teszik igazán izgalmassá és érdekessé.

A játék hardverigénye minimum P200+ CPU, 32MB RAM és D3D videókártya.

A letölthető demó 21 MB.



Triple Play Baseball demó

Az EA Sports legújabb sportjátéka, ahogy neve is utal rá, egy baseball játék. A Triple Play Baseball a kiadótól megszokott minőségben igyekszik a baseball szerelmeseinek kedvére tenni. A TPB számos játékmóddal halmozza el a játékost. A játék többféle játékidény-összeállításban játszható, mint például az előírt 162 mérközéses, de ez le is csökkenthető 60, 30 vagy 15 meccsre is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Kereskedés, draft és játékosok nevelése: ez mind lehetséges a Triple Play Baseballban. A játék során minden elképzelhető statisztika rögzítésre kerül, melyeknek később hasznát vehetjük. Ha nincs kedvünk az egész idény végigjátszásával bajlódni, az azonnali játékot is választhatjuk. Ezenkívül a játék számos beállítása, mint például a játékidő és a nehézségi szint tetszés szerint állítható, és amennyiben kedvünk van, hús-vér ellenfelet is választhatunk magunknak a számítógép helyett.

A játék demója az alábbiakat tartalmazza:
   
  • Single Player mód    
  • A safecoi pálya    
  • Csak a sztárok névsora    
  • Maximum 3 helycsere    
  • Nincs kommentár

    A játék futtatásához minimálisan egy P200+ CPU, 32MB RAM és D3D videókártya szükséges.

    A letölthető demó 45 MB.

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások