Képi bizonyíték a The Witcher 3. évados forgatásának kezdéséről

Képi bizonyíték a The Witcher 3. évados forgatásának kezdéséről

2022. április 5. 10:33, Kedd
Forog A vaják új szezonja.

A napokban elkezdődött a The Witcher, azaz a Vaják harmadik évadának forgatása, ahogy erről a produkció által posztolt kép is tanúskodik, melyből mindenki leszűrhet következtetéseket, ha akar. Korábban Lauren Schmidt-Hissrich, a sorozat kreatív elméje, vagyis készítője, elárulta, hogy az új évad (aminek még nincs premierdátuma, de még 2022-ben bemutatásra kerülhet) A megvetés ideje (The Time of Contempt) című Andrzej Sapkowski-könyv alapján fog készülni.


A sorban a negyedik kötet hivatalos magyar nyelv fülszövege a következő: "A háború előszele már mindenütt érezhető: az utakat másfajúak renegát csapatai tartják rettegésben, a városok utcáin rejtélyes halálesetek történnek. A királyok nem bíznak többé a varázslókban, akik azt képzelik, varázshatalmuk feljogosítja őket, hogy beleártsák magukat a politikába. Némelyikük a szabad országok javáért cselekszik, mások önös érdekből, de a varázslók álságos mosolya és felszínes csevegése mögött sorsdöntő játszmák zajlanak.
Ríviai Geralt mindig is büszke volt semlegességére. A vaják korábban úgy gondolta, elegendő, hogy a saját sorsáról döntsön… csakhogy akkor még nem kellett mások miatt aggódnia. Egyedül könnyű semlegesnek maradni, de ha egy kislány élete a tét, már nem annyira. Geralt igyekszik mindent megtenni Ciri védelmében.
A kérdés az, hogy ez elég-e."


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások