Nagyon jól szerepel a Pixel 6

Nagyon jól szerepel a Pixel 6

2022. május 2. 22:49, Hétfő
A termékcsalád eddigi legjobb számait produkálja a két készülék, most jönnek az utódok.

A Google saját, házon belül fejlesztett megoldásai kapcsán legutóbb arról írtunk, hogy érkezőben van a Pixel Watch, eközben azonban az okostelefonok területéről sem feledkezhetünk meg, hiszen ott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro révén szintén jelen van a cég. A jelek szerint ez utóbbiak nagyon jól szerepelnek, nemsokára pedig megismerhetjük a soron következő változatokat.

A jelenlegi generáció képviselői eredetileg tavaly ősszel mutatkoztak be, azóta azonban negatív visszajelzésekről és zavaró hibákról is beszámoltunk. Ezek miatt több alkalommal írtak már az eladások mérsékelt mivoltáról, a remélt eredmények elmaradásáról, a napokban azonban sor került az Alphabet első negyedéves eredményeinek ismertetésére, ennek során pedig Sundar Pichai vezérigazgató kiemelte, hogy a Pixel 6 és 6 Pro a család eddigi legjobb eredményeivel büszkélkedhet. Nincs tehát szó arról, hogy komoly problémákkal küzdenének, nagyon úgy tűnik, hogy a forgalom és a bevétel tekintetében nincs okuk a panaszra – vagy ezt nem szeretnék a nyilvánossággal közölni.


A cég rendezvénye már közel van, nem véletlen, hogy Pichai erről is említést tett. Elmondása szerint a május közepén esedékes Google I/O alatt több új szoftveres és hardveres fejlesztést is bemutatnak majd, ezekkel kapcsolatban pedig időközben több külsős beszámoló is napvilágot látott. Nem jelentene óriási meglepetést a Pixel 6a, valamint a Pixel Watch hivatalos bemutatkozása, míg a szoftveres oldalon a Pixel 6 Pro esetében az utolsó pillanatban elhagyott Face unlock funkció pótlása, utólagos megjelenése várható. Ez ugyan minden bizonnyal kétdimenziós változatban válik majd elérhetővé, mivel a 3D-verzióhoz szükséges hardver hiányzik, viszont ez is hozzájárulhat majd az eladások további javulásához.

A Google eközben az Android 13 első bétáját is elérhetővé tette, ezt a Pixel 4-sorozat tagjain és az azokat követő típusokon próbálhatjuk ki.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások