Új játékdemók

Új játékdemók

2001. március 21. 09:28, Szerda
Gore multiplayer demó

"A Gore - The Ultimate Soldier egy online multiplayer játék lesz offline ranglétra rendszerrel..."

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

"...Az offline módban a játékos a Gores advanced Artificial Intelligence (AI) rendszer ellen játszhat, ha nem rendelkezik internet-eléréssel, vagy éppen csak gyakorolni szeretne. Számos új dolgot készítettünk, amelyek szerintünk a death match játékmódban komoly változást hozott, de emellett új, és a megszokott módok is megtalálhatóak. A Gore Production Team, amely hardcore játékosokból áll, a realitás, az interaktivitás, a technológia és a felhőtlen szórakozás legjobb egyensúlyára törekedett a játék megvalósításakor. Ezek segítségével megalkottuk álmaink játékát, amely szerintünk jobb minden jelenlegi társánál. Azok a szerencsések, akik látták a Gore-t és játszottak vele, megszerették és már alig várják."

A 4D Rulers Software akciójátékának futtatásához P300+ CPU, 64 MB RAM és OpenGL támogatott 3D gyorsító videókártya szükséges.

A letölthető demó 43,5 MB.



Excalibug demó

Artúr király lóemberei még mindig a Holy Grailt keresik szerte a világon, hogy segítségével újjáépíthessék a Róma bukásával elveszett múltbéli civilizációt...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

...Eközben ugyanazon világ egy párhuzamos dimenziójában, amely egy igazi mágikus univerzum, a jó és a sötét oldal küzd egymással életre-halálra, hogy a másikat elpusztítsa. A két szembenálló oldal összecsapásának eredményeképp milliárdok sorsa fog eldőlni.

A Dinamic Excalibug akciójátékának futtatásához minimálisan P233+ CPU, 32 MB RAM és 3D gyorsító videókártya szükséges.

A letölthető demó 94 MB.



Adventure Pinball: Forgotten Island demó

Az Unreal Tournament motorján alapuló Adventure Pinball egy klasszikus arcade flipper akciójáték folyamatosan futó cselekménnyel és 3D környezetek sokaságával, amelyet gyorsléptű akció fűszerez.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék több flippertáblát tartalmaz, amelyek mindegyikét teljesíteni kell ahhoz, hogy a Forgotten Island (Elfeledett sziget) lakóit megmenthessük. A Forgotten Island egy őskori sziget tele dinoszauruszokkal és egyéb furcsa teremtményekkel. A siker érdekében helyt kell állnunk számos kihívás során, amelyek mindegyike egy-egy átjárót nyit ki a következő helyszín felé.

Az Electronic Arts, még a tavasz folyamán megjelenő játékának futtatásához legalább P200+ CPU, 64 MB RAM és D3D/OpenGL támogatott videókártya szükséges.

A letölthető demó 17 MB.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások