Három játékot fejleszt közösen az EA és a Marvel

Három játékot fejleszt közösen az EA és a Marvel

2022. november 5. 00:18, Szombat
A két cég hosszabb időn keresztül működne együtt, ám egyelőre csak egy cím nevét közölték.

Az Electronic Arts az utóbbi hónapokban nem túl gyakran szerepelt híreinkben, arról azonban beszámoltunk, hogy az év elején közzétett pénzügyi jelentésükben 3-4 jelentős címet ígértek, a neveket akkor még nem közölve. Októberben már jelezték, hogy a Marvel fejlesztőivel működnének együtt, most pedig további részleteket árultak el a tervekről.

A kiadó által közzétett hivatalos közleményben azt jelzik számunkra, hogy a múlt hónapban beharangozott újabb Iron Man játék után hamarosan továbbiak jönnek majd a sorban, a partnerek ugyanis legalább 3 különböző fejlesztést dobnának közösen piacra. Kiemelték, hogy hosszú ideje nagyra becsülik a Marvel munkáját, bizakodva néznek az együttműködés elé, és biztosak abban, hogy ez megfelelő eredményeket szállít majd mind a két cég, mind pedig a játékosok számára. Szerencsére néhány további részletet is közöltek velünk, bár a pontos neveket egyelőre még nem ismerjük.

A fent említett játék kapcsán azt már korábban jelezték, hogy az egy különálló történeten alapulna, amely nem képezi a Marvel Cinematic Universe részét. A tulajdonképpeni fejlesztést a Motive Studios végzi, amely éppen ezekben a hetekben véglegesíti a Dead Space-remake utolsó részleteit, az új Iron Man pedig egyjátékos, harmadik személyben megjelenő, akció-kaland fejlesztés lesz, hasonlóan a további, szintén közösen kialakítandó címekhez, a konzolokon és a PC-n, a már említett különálló történettel, vagyis gyakorlatilag mindegyik játékot azonos alapokra építenék.

Egyes pletykák szerint a Black Panther következne majd a sorban, erről azonban még nem jelentek meg részletek.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások