Androidos gamepad rajtolt el

Androidos gamepad rajtolt el

2022. november 20. 11:31, Vasárnap
Ennek segítségével gyorsan konzollá alakíthatjuk át telefonunkat, néhány további előnnyel.

Az elmúlt hetekben mi is beszámoltunk arról, hogy legutóbb a Razer próbálkozott meg egy androidos kézikonzollal, de korábban a ">Razer Kishi fontosabb részleteiről is írtunk. Most egy másik cégen volt a sor, ők egy némileg eltérő kialakítást választottak.

A Backbone One immáron elérhetővé vált a gyártó saját hivatalos oldalán, valamint néhány forgalmazó kínálatában. A képek és a további információk egy olyan érdekes kiegészítőt mutatnak meg nekünk, amely a legtöbb meglévő androidos okostelefonnal együttműködik, bár nyilván jelen esetben is el kell majd távolítani a tokot ahhoz, hogy megfelelő módon csatlakoztatni tudjuk a kütyüt. Az Xbox-vezérlőkre hajazó változat aszimmetrikus stick-felállással, valamint a jól ismert gombokkal jelenik meg, a PlayStation-verzió azonban még nem bukkant fel, bár annak idején a cég jelezte, hogy együttműködik a Sony illetékeseivel egy USB-C variáns kialakítása érdekében.

A most megjelenő példány szintén az USB-C, valamint a hagyományos jack-dugó mellékelésével rajtol el a piacon, ehhez a vállalat saját alkalmazása társul, amely alaposan megkönnyíti az állóképek, valamint a videók rögzítését, emellett azonban abban is segít; hogy a vezérlővel kompatibilis játékokat gyorsan megtaláljuk. Korábban már bemutatták az iPhone-telefonokra szánt fejlesztést is, ehhez csatlakozik most az androidos változat, a teljesebb kínálat érdekében. Azt persze még korai lenne megjósolni, hogy a fejlesztésnek mekkora sikere lesz a piacon, néhány hónapon belül azonban már jobb képünk lesz erről.

A 100 dolláros ár kedvezőnek tűnik, ehhez a Google Play Pass egy hónapos próbaidőszaka társul.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások