Játékhírek röviden

Játékhírek röviden

2001. március 31. 00:25, Szombat
Motor City Online bétateszt

Az Electronic Arts itt várja az önkéntes bétatesztelők jelentkezését. Aki nem tudná, a Motor City Online egy online, "Street Rod-szerű" autós játék lesz, amiben nem csak versenyeznünk, hanem a járgányainkkal is foglalkoznunk kell majd.



Készül a Homeworld 2

Hát igen, sokan és sokszor megénekelték már a folytatások előnyeit, úgyhogy én ezt most kihagynám, elég annyi, hogy a nagy sikert aratott Homeworld sem kerülheti el a sorsát. A Sierra Studios által bejelentett folytatás, a fantáziadús névre hallgató Homeworld 2, amely ugyancsak űrstratégia lesz. Már indítottak is egy figyelemfelkeltő oldal-t, amin egyelőre nem sok mindent találtam, az első részleteket az E3-ra (május) ígérik. A játékot a Relic Entertainment fejleszti, és 2002-re tervezik a megjelenését.



Serious Sam a boltokban

A Take-Two Interactive és a horvát Croteam fejlesztői bejelentették, hogy programjuk, a Serious Sam a boltokba került. A játék akciódús öldökléssel kecsegtet, akár több mint 50, egy időben a képernyőn lévő ellenfelet irthatunk egyszerre.



Venom képek

A GSC Game World fejlesztői új képeket tettek közzé készülődő FPS-ükből, a Venomból. A sci-fi shooter honlapját itt találjátok meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Wizardry 8 képek

A Sirtech Canada 3D-s RPG-jéből, a Wizardry 8-ból is vannak képeink. A játék hivatalos honlap-ján egy részletes FAQ mellett információkat találhattok a szörnyekről, karakterekről, harcrendszerről stb.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Nefandus animáció és képek

A cseh Black Element Software fejlesztői új képeket és egy animációt tettek közzé készülődő új 3D-s akció/kalandjátékukból, a Nefandus: The Wrath of the Angelsből. Lehet, hogy a mászkáló zombi megtekintéséhez szükségetek lesz erre: divX codec (569kb)
A játék hivatalos oldala: Nefandus Website

Klikk ide! Klikk ide!

Zombie walking movie (462 kb)




Hostile Waters film

Az Interplay egy új filmet tett közzé a Rage Software által fejlesztett akció/stratégiáról, a Hostile Waters: Antaeus Risingról. A több mint egy perc hosszú trailerben a játékból láthatóak jelenetek.

movie (16.7Mb)

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Black & White trailer

A nemrég aranykorongra került sikervárományos Black & white trailere QuickTime formátumban tölthető le. A közel két perc hosszú bejátszás a játék jó és rossz aspektusának bemutatására koncentrál a játékmenet általános bemutatása helyett.

trailer



Cossacks trailer

A CDV egy új, kb 5 perc hosszú trailert tett közzé a nemrég megjelent Cossacks: European Wars-ból. A videó nagyfelbontású és Bink formátumú. Akinek nincs meg a lejátszó hozzá, innen meg tudja szerezni.

Cossacks trailer (71,9 MB)

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások