Játékhírek röviden

Játékhírek röviden

2001. április 12. 08:01, Csütörtök
Dune

A 2001 végére ígért Dune legújabb képeit láthatjátok itt, nekem úgy tűnik, - javítsatok ki, ha nem így látjátok - mintha egyre szebb lenne a program...

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!



Dominian Wars

A Dominian Wars egy RTS lesz, amely az űrcsaták taktikai elemeire fekteti a hangsúlyt. A játékban egyszerre négy faj (Szövetség, Klingon, Cardissan és Jem 'Hadar) hat különböző űrhajóját irányíthatjuk majd a valós idejű harcban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Akinek felkeltette az érdeklődését a második negyedévre (tényleg, az most van!) ígért program, látogasson el a hivatalos website-ra, illetve egy rövid videóval is szolgálhatunk az érdeklődőknek:

movie (10 MB)



Arcanum

Új képeink vannak a Troika Games (1997 Fallout) készülődő szerepjátékáról, az Arcanumról is. A képeken eddig még nem látott területek is helyet kaptak. Az Arcanum: of Steamworks and Magick Obscura egy késő 1800-as évekbeli, az ipari forradalom kellős közepén járó világban - az Arcanumon - játszódik, a program különlegessége a mechanikus szemlélet és a mágia együttes jelenléte, sőt, kreatív ötvözése. Az Arcanum a tervek szerint nyáron jelenik meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!



Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások