EverQuest kiegészítő: Shadows of Luclin

EverQuest kiegészítő: Shadows of Luclin

2001. április 20. 01:11, Péntek
Az EverQuest: Shadows of Luclin természetesen rengeteg újdonságot tartogat majd a valóság és a hősök világa között kettős életet élő kalandorok számára. A kiegészítő Narroth holdja, a Luclin köré épül fel. Egy egyedi, mágiával átitatott, rejtélyekben gazdag, és sok különlegességet tartogató helyszín vár majd ránk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Luclin sajátos világa két fő részre oszlik, az árnyék birodalmát a Rend követői (followers of Order), míg a fény országát a Viszály (Discord) uralja majd. E két területen kapnak tehát helyet a felderítésre váró új zónák, természetesen alaposan megtűzdelve titkokkal, rejtélyekkel, sosem látott lényekkel és szörnyekkel.

Klikk ide! Klikk ide!

A kiegészítőben ezen kívül lesz egy teljesen új faj, saját induló várossal és karakterkasztokkal. Utóbbiból persze a többiek számára is lesznek új lehetőségek. A magától értetődő újdonságok (új tárgyak, varázslatok, szörnyek, stb.) mellett nagyon fontos, hogy teljes felújításon esik át a grafikai megvalósítás. Ez azért is lényeges, mert - tekintve, hogy nem ma indult - az EverQuest kinézete már igencsak kezd elavulttá válni, és a játékosok is első helyre sorolták a kívánságlistájukon a küllem csinosítását.

Az újdonságok röviden:
  • új zónák, egy újabb induló város
  • teljesen új, nagyfelbontású karaktermodellek
  • fejlett 3D-s engine
  • új faj
  • érdekes küldetések, sok-sok új tárgy, NPC, szörny, varázslat, stb.

    Az EverQuest: Shadows of Luclin az év végére várható, már kész a hivatalos honlap is, bár egyelőre még csipkerózsika-álmát alussza.

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások