Immár hivatalosan: Hidden & Dangerous 2

Immár hivatalosan: Hidden & Dangerous 2

2001. április 26. 20:45, Csütörtök
A Hidden & Dangerous 2-ről azért is rántották le hivatalosan is a leplet, mert a kiadó feltétlen tudatni akarta a nagyközönséggel, hogy az E3-on szerepelni fog a játék. Az első és harmadik személy nézetű shooter sok mindenben fog hasonlítani a sikeres elődre, de természetesen újításokat is tartalmaz majd.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Újra bevetésre indulhatunk a II. világháború sújtotta Európában, a küldetések sikeres teljesítéséhez ezúttal is az alapos taktikai/stratégiai tervezés, és a kőkemény akció kellemes arányú vegyítésére lesz szükségünk. A történet és a bevetések egy elit alakulat tevékenysége köré épülnek, a fő hangsúly a különböző képességű csapattagok minél tökéletesebb együttműködésén lesz.

Klikk ide! Klikk ide!

A H&D 2-ben a készítők nemcsak a sikerelemeket akarják megőrizni az első részből, hanem annak hibáiból is igyekeztek tanulni, az pedig leginkább a többjátékos móddal bánt mostohán. Összesen kilencen játszhatunk majd online, lesz DeathMatch, Capture The Flag, Team DM, stb, illetve külön hangsúlyozzák a fontos szerepet játszó, profi multiplayeres környezetet.

A játékban 9 hadjárat majd' kéttucat küldetése során Európán kívül Afrikába és Ázsiába is eljuthatunk majd. Az ígéretek nehezebb feladványokról, élethűbb járművekről, fegyverekről, illetve ellenfelekről szólnak. A H&D 2 koncepciójának középpontjában egyébként is a valósághűség áll, ennek érdekében készült el az LS3D névre hallgató teljesen új grafikus motor, illetve a sebződés/sérülés realisztikusságát megvalósító alrendszer is. A tervezett megjelenési dátum 2002 eleje.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások