Új sztárok a Szörny Rt.-sorozatban

Új sztárok a Szörny Rt.-sorozatban

2023. október 18. 06:56, Szerda
Nemsokára folytatódik a Monsters at Work.

A Disney+ elindulása után többször beszámoltunk arról, hogy a platform egyik nagy hozadéka lehet, hogy a sorozatkészítők számára megnyílt a Disney- (és a Fox-) katalógus, ami azt jelenti, hogy a klasszikus filmeket fel lehet újítani, a koncepciójukra új sorozatokat lehet építeni. Ezek közül a Szörny Rt.-n alapuló Monsters at Work , azaz Szörnyszakik volt az egyik, melynek az első évada kellőképpen sikeres volt a jelek szerint ahhoz, hogy elkészülhessen a második szezon, ami nemsokára képernyőre is kerülhet, legalábbis erről árulkodik az, hogy megnyitották az infócsapot.

A platform ugyanis bejelentette, hogy az új szezonra visszatér a filmekből Aubrey Plaza, mint Claire Wheeler, Nathan Fillion, mint Johnny Worthington III és Bobby Moynihan, mint Chet Alexander. Valamint hozzájuk csatlakozik Jennifer Coolidge, Rhys Darby, Janelle James, Jenifer Lewis, Ali Wong, Bowen Yang, Paula Pell, Danny Pudi, Cody Rigsby, Jimmy Tatro, Danny Trejo, Joe Lo Truglio és Alan Tudyk.

A Monster Inc. folytatása hat hónappal az eredeti film után veszi fel a fonalat, amikor az erőmű a város gyerekeinek nevetésétől hajtva működik, ugyanis Mike és Sulley felfedezte, hogy az tízszer hatékonyabb, mint a sikolyok. A főhős egy tehetséges fiatal szerelő lesz, aki fel akar törni a ranglétrán, hogy ugyanakkora mulattató legyen, mint példaképei. A sorozat főszereplői: Billy Crystal, John Goodman, Mindy Kaling, Aisha Tyler, Alanna Ubach, Ben Feldman, Bob Peterson, Bonnie Hunt, Henry Winkler, Jennifer Tilly, John Ratzenberger, Kelly Marie Tran, Lucas Neff, Stephen Stanton.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások