Kikerült egy kép a Warner adójóváírás miatt eldugott filmjéből

Kikerült egy kép a Warner adójóváírás miatt eldugott filmjéből

2024. január 1. 16:37, Hétfő
Ismét Prérifarkas-észlelés!

Tavaly már szembesültünk azzal, hogy milyen komoly lépéseket hajt végre a Discoveryvel egyesülő Warner, hogy több milliárd dollárt megspóroljon, többek kötött konkrétan elkészült filmek esetében is olyan döntést hoztak, hogy azok semmilyen formában nem kerülnek bemutatásra: ilyen volt a Batgirl, valamint a Scoob! folytatásáról, a Scoob!: Holiday Haunt. És ez sor folytatódott nemrég, amikor kiderült, hogy az élőszereplős Kengyelfutó gyalogkakukk film (Coyote vs Acme) dobozban marad, ráadásul a stúdió elutasította annak a lehetőségét is, hogy máshova eladják. Ez a veszteségcsökkentő lépés elég meglepő volt, és sok filmes haragját ki is vívta, és sajtóértesülések szerint többek között ennek is köszönhető volt az, hogy a stúdió visszakozott, és mégiscsak áruba bocsátja a filmet, melyre többek között az Amazon és a Netflix is bejelentkezett.


A fenti képet "viszlát 2024-ben" szöveg mellett a filmben is szereplő Eric Bauza osztotta meg a filmből, aki Tapsi Hapsi eredeti hangja, amiből arra következtethetünk, hogy ő is abban reménykedik (vagy talán már nem is csak reménykedik), hogy a film a széles közönség elé kerülhet az idei évben.

Mint ismert, a film főszereplője az ismert madár mellett persze inkább Wile E. Coyote karaktere, a híres ellenlábas lett volna (itthon sima Viliként fut a prérifarkas). Az élőszereplős betétekkel megspékelt animációt az Earth to Echo és a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows rendezője, Dave Green dirigálta. A címből ítélve Wile E. Coyote továbblépett volna benne korábbi életcéljától, a Gyalogkakukk elkapásától, és megpróbált volna bosszút állni az Acmén, melynek (sokszor robbanó) kütyüi sokszor megkeserítették az életét annak köszönhetően, hogy pont akkor nem működtek, amikor leginkább működniük kellett volna.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások