Új Ordos egység, Égi Szem.

Új Ordos egység, Égi Szem.

2001. május 3. 05:57, Csütörtök
Az Ordos Ház hadi filozófiája szerint minden elem, akár élettelen, akár élő, felhasználható a győzelem érdekében. Most viszont úgy tűnik, hogy a Ház legújabb hadi fejlesztésével ellentmondott ennek a tételnek.

Klikk ide!Az új légi eszköz neve: az Égi Szem (the Eye In The Sky). A képzett szabotőr által vezetett, könnyűpáncélzattal ellátott, lassú repülőgép ugyan a csatában megsemmisül, de a pilóta életben marad. Az Ordos Háztól merőben szokatlan megoldás meglepheti az ellenfelet, hiszen a legalábbis átmeneti időre életben maradt öngyilkos repülőgép vezető folytathatja a harcot. Miután a repülőgép szétrobban a kijelölt célpont felett, a fémmadár füstölgő roncsai az objektumra hullnak, hatalmas károkat okozva abban. Mivel a pilóta időben katapultál a gépből sértetlenül ér talajt, így folytathatja küldetését. A beszállító Executrix számára szerencsés, hogy az Ordos Ház újabb és újabb szerződéseket kényszerül kötni az alkatrészeket gyártókkal, hogy minél gyorsabban, minél olcsóbb gépek kerülhessenek le a futószalagokról. Ez a feszültségekkel teli helyzet nincs túl jó hatással a repülőgép vezetőkre, hiszen még az öngyilkos pilótákat is megterheli az a gondolat, hogy esetleg hamarabb, céljuk elérése előtt veszhetnek oda.

Klikk ide!    Klikk ide!

Az Emperor már szinte készen van, ezt az is mutatja, hogy nemrég egy két napos, többé-kevésbé nyilvános multiplayerháborúban teszteltek a fejlesztők, a LAN WAR elnevezésű össznépi LANpartyn, amiről lentebb láthattok pár képet. A Westwood szerint minden képzeletet felülmúló fogadtatással és fantasztikus eredményekkel...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások