Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmet

Kiderült, mikor láthatjuk az új Csupasz Pisztoly-filmet

2024. február 29. 07:33, Csütörtök
Premierdátumot kapott Liam Neeson Csupasz pisztolya.

A Paramount a napokban több új filmjének premierdátumát is bejelentette. Ezek a dátumok kivétel nélkül az amerikai debütálások időpontját jelentik, azonban a húzócímek esetében Magyarország vonatkozásában világpremier ígéretét hordozzák, így jó eséllyel egy nappal korábbi dátumot jelent ránk vonatkoztatva, hiszen míg odakint péntek a filmes hét nyitónapja, nálunk csütörtök.

Az egyik fő húzócím a stúdiónál pedig egyértelműen a Liam Neeson főszereplésével készített Csupasz pisztoly (Naked Gun), ami 2025 július 18-án kerül mozikba. 2021 elején volt nagy hír, hogy feltámaszthatják a Csupasz pisztolyt, akkor arról írtunk, hogy eléggé a semmiből felszínre került, miszerint Liam Neeson lehet főszereplésével terveznek rebootot. A filmet Akiva Schaffer rendezte. A forgatókönyvet Dan Gregor és Doug Mand írta, az egyik producer pedig Seth MacFarlane volt.

Érdekesség, hogy a feldolgozás már jó ideje napirenden volt. Még 2013-ban írtuk meg, hogy a Nagyon különleges ügyosztály című tévésorozatból készített Csupasz pisztoly-filmsorozat modern újragondolást kaphat Ed Helms főszerpelésével. Frank Drebin nyomozó mozis visszatérésének akkori történetét Thomas Lennon és Robert Ben Garant írta, de végül ebből nem lett semmi.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások