Egy zsaru élete - Good Cop Bad Cop

Egy zsaru élete - Good Cop Bad Cop

2001. május 17. 23:48, Csütörtök
Akik sajnálják, hogy annak idején mégsem a Rendőrtiszti Főiskolára jelentkeztek, mindenképpen próbálják majd ki a Good Cop Bad Cop című játékot, melyet a Revolution fejleszt. A program az újgenerációs konzolokon jelenik majd meg (PS2, XBOX) 2002. második felében, de a tervek között szerepel a PC-s változat kiadása is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékban Ben Kellman, kemény, de a világtól kissé elidegenedett zsaru szerepébe bújhatunk. A program elején főhősünk felfedezi, hogy egy gyilkossági ügy elsőszámú gyanúsítottja az az ember, aki az apját is megölte két évtizeddel ezelőtt. Mit tesz most a játékos? Hogyan döntene Kellman helyében? Az igazságot próbálná meg kideríteni, vagy mindenáron bosszút állna? A Good Cop Bad Cop a játékos döntéseit etikusságuk alapján ítéli meg, és azokhoz igazítja a cselekményt. A program az egyik oldalon boldogságban végződik, míg a másikon Kellman a sötét bosszú ingoványos talajára lép. A nyomozó így is sikerrel járhat, de nagy árat fizet ezért: saját lelkét áldozza fel.

Klikk ide! Klikk ide!

A Revolution a klasszikus amerikai rendőr-akciófilmekből merített ihletet. A program nagyobb hangsúlyt fektet az akcióra, mint a korábbi Revolution kiadványok. A játékos háztetőkön keresztül üldözi a rosszfiúkat, lövöldözésekbe keveredik a zsúfolt főutcákon, ajtókat robbant fel, gyanúsítottakat fog el, bűnözőket tartóztat le.

A Revolution saját motorját használó program valósidejű, 3 dimenziós, hatalmas kiterjedésű környezetbe helyezi a játékost, lélegzetelállító fényeffektusokkal gazdagítva a látványt. A third-person Good Cop Bad Cop ízig-vérig akciójáték, drámai összetűzésekkel, melyekben akár 15 ellenfél is támadhat a játékosra egyszerre. A programot a feladványok teszik izgalmasabbá. Színesíti a szoftvert, hogy rengeteg karakter kerül a játékba. Említésre méltó például a csodaszép FBI ügynök, Maria Spillaci. A cselekményt integrált filmbetétek göngyölítik tovább. A megjelenítésnél nagy hangsúlyt fektettek a fejlett arc-animációra, és ez az, ami megkülönbözteti majd a játékot a többitől. Az első képek már meg is érkeztek a programról!

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások