E3: Praetorians - "Te is fiam...?"

E3: Praetorians - "Te is fiam...?"

2001. május 21. 01:38, Hétfő
A Római Birodalom intrikákkal teli történelmét felelevenítő Praetorians egy 3 dimenziós stratégiai játék. A program könnyen az idei E3 kiállítás egyik nagy meglepetése lehet!

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az egyiptomi homokos csatamezőkön kezdődő cselekmény a Római Birodalom szívében végződik, Olaszországban. A játékos feladata, hogy Ő legyen az uralkodó. Talán sokan felszisszennek a feladat nagyságán, s bizony nem lesz könnyű dolga a bátor stratégáknak. A Birodalmat rengeteg katona és hadi eszköz védi, mindegyikük speciális képességekkel és erősségekkel felruházva.

Ahhoz, hogy valaki uralkodóvá válhasson, jó stratégiát kell alkalmaznia. Meg kell tanulnunk kiaknázni a csapataink előnyös tulajdonságait, felhasználni az ellenfél gyenge pontjait. Minél közelebb jutunk a trónhoz, annál nehezebb lesz a dolgunk. A program végén a legkeményebb csatát az uralkodó személyes testőrével, a Praetoriannal kell megvívnunk.

Ha a grafikát szemügyre vesszük, bizony sokaknak leeshet az álla. Minden gyönyörű 3 dimenziós, egészen a piramisoktól az utolsó római katonáig. A játékmenet is rendkívül jóra sikerült, izgalmas a program. A kifinomult motornak köszönhetően a tapasztaltabb stratégák és a kezdők is teljes beleéléssel vethetik magukat a játék által kreált világba.

Ha a program tényleg beváltja a hozzáfűzött reményeken, könnyen új mérföldkő lehet a PC-s stratégiai játékok terén.

Megjelenés: 2002. tavasza.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások