Pool Of Radiance: Ruins Of Myth Drannor

Pool Of Radiance: Ruins Of Myth Drannor

2001. május 30. 04:19, Szerda
Nem volt még elég a Dungeons & Dragons őrületből? Úgy látszik nem, mert az SSI, a klasszikus "aranydobozos" D&D RPG széria készítője most egy régebbi játék modern folytatásával, a Pool Of Radiance: Ruins Of Myth Drannor című programmal jelenik meg a piacon.

A népszerű Dungeons & Dragons Forgotten Realms univerzumára épülő Pool Of Radiance a D&D új szabályrendszerét használja, illetve lenyűgöző 3 dimenzióban animált karaktereket és szörnyeket vonultat fel a játékos előtt. A playereket nagy kaland várja, ha belevágnak a programba. Izgalmas utazáson vehetnek részt Myth Drannor romjai között.

Az új Pool Of Radiance ott kezdődik, ahol az előző abbamaradt. Egy szörnyű hatalomnak sikerült feltámasztania a gonoszt, aki most a világ békés lakóinak életére tör, elátkozva minden lelket, akit csak megérint. A játékos feladata, hogy egy hősökből álló maroknyi, de bátor csapat segítségével megállítsa őt.

Több mint 100 varázslat, és elegendő mennyiségű új D&D szörny és tárgy áll a rendelkezésre a programban ahhoz, hogy izgalmas órákat élhessünk át játék közben. Minden csodálatos 3 dimenzióban tárul a szemünk elé, a félelmetesebb szörnyek kitöltik a képernyőt.

A kard és a varázslatok világában új osztályok közül választhatunk (szerzetes, varázsló, barbár, vagy fél-ork). A karakterek tapasztalatát egészen a tizenhatodik szintig növelhetjük, a varázslásban pedig a nyolcas szint a legmagasabb.

A játékban rengeteg online opció is van, illetve multiplayer funkció, aminek pályái különböznek az egyjátékos módtól. A szoftver 2001. őszén jelenik meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások