Rogue Spear: Black Thorn

Rogue Spear: Black Thorn

2001. június 21. 17:04, Csütörtök
A Ubi Soft Rogue Spear nevű játékához már készül a küldetéscsomag, a Black Thorn. A csomag futtatásához nem szükséges az eredeti program. A Black Thorn-t direkt úgy állítottak össze, hogy a rajongók speciális igényeit is kielégíthessék vele, ennek megfelelően új fegyvereket, új pályákat és egy olyan kerettörténetet kapunk, melyben terroristák régi és híres merényleteket másolnak le, majd valósítnak meg újra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A telepítő és az interfész közel azonos a Rogue Spear-ben használthoz, így az előző "rész" rajongóinak nem kell a kezelés elsajátításával bajlódniuk, azonnal kezdhetik a játékot. A programba nem került túl sok új szolgáltatás, de amint már említettem, kerültek új fegyverek a játékba, például a FAMAS támadópuska. Összesen 10 új egyjátékos pálya és 6 új többjátékos szint van a szoftverben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A pályák egyike az alaszkai vadonban játszódik, ahol egy ellenséges bázist fedeztek föl. Miután kívülről behatoltunk, egy kanyargó folyosórendszerben kell eljutnunk célunkig. Természetesen ellenséges katonák próbálnak ebben megakadályozni, akik azonnal lőni kezdenek ránk, ha meglátnak bennünket. Sőt! Ha nem próbálunk meg óvatosan, csöndben közeledni, akkor az őrök hamarabb felfigyelnek, és várni fognak ránk. Fedezéket keresnek, letérdelnek, és mikor meglátnak, azonnal lelőnek. A bázison belül ez nagyon könnyen megtörténhet, mivel az őrök elég közel állomásoznak egymáshoz. Hogy kint se legyen nyugtunk, mesterlövészek nehezítik az életünket, akik bármikor és bárhonnan lelőhetnek bennünket, anélkül, hogy észrevettük volna őket.

Az előző rész többjátékos pályáit tekintve a menetek sokkal hosszabbak voltak, mert a készítők úgy állították össze a szinteket, hogy azokat tovább tartson végigjátszani. A küldetéscsomagban viszont alaposan felpörgették az eseményeket a gyorsabb játékmenet érdekében. A multiplayer pályák legnagyobb része ebben a szellemben készült, miközben igyekeztek megtartani a Rainbow Six stílust. Azoknak, akik többen szeretnek játszani, egy új játékmód is a rendelkezésükre áll. A "Lone Wolf" (magányos farkas) két embert igényel. Az egyik player a teljes fegyverarzenállal, míg a másik csak egy pisztollyal rendelkezhet. Annak a játékosnak, akinek csak 1 pisztolya van, le kell vadásznia a másikat. Ha a magányos farkas halálozik el hamarabb, a következő fordulóban az ellenfél veheti át a szerepét. A fejlesztők igyekeztek kihangsúlyozni, hogy a farkas több különböző stratégiát is használhat, hogy ő kerüljön ki győztesen az összecsapásból, egészen az orvlövészettől kezdve a lesből való támadásig.

A Black Thorn fejlesztését az év elején kezdték, a megjelenés októberben várható.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások