Super Bust-A-Move

Super Bust-A-Move

2001. július 11. 19:49, Szerda
Nem tudom, van-e akinek a ma már mintegy 10 éves múltra visszatekintő "buborékolós" puzzle játék szabályait el kell mondanom, de a korrektség kedvéért tömören megteszem: tarka buborékokat kell halomba lövöldöznünk úgy, hogy lehetőleg minél több azonos színű kerüljön egymás mellé, így teljesíthetjük a szinteket.

Igazából ezen az alapkoncepción a Super Bust-A-Move lényegében semmit sem változtat. Viszont mintegy összefoglalja a játék és mutációi legjobb tulajdonságait, és elfogadható grafikával, rengeteg pályával, ízlésesen tálalja azt kedvenc PC-nkre.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Azért persze néhány érdekes, apró finomságot találhatunk a Super Bust-A-Moveban: egy profi időmérőrendszert, ami még a játékterület nagyságát is módosíthatja; különleges buborékokat, amik váratlanul módosítják a többieket; illetve olyan apró szerkezeteket, amelyek le is tilthatnak pályákat, ha a buborékpukkasztás egyensúlya felborul.

Klikk ide! Klikk ide!

Mint a könnyed játéktermi stílus képviselői általában, a Super Bust-A-Move is egyszerű, de nagyon könnyen - főleg egymás elleni módban - függőséget okozó, önfeledt szórakozást nyújtó programocska. Aki ezt várja egy játéktól, annak bátran ajánlom, azoknak meg főleg, akik még nem próbáltak ki egy hasonló buboréklövöldözös játékot sem.

A Super Bust-A-Move idén szeptemberben kerül a boltokba.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások