Trog, a PC-s kártyajáték

Trog, a PC-s kártyajáték

2001. július 13. 14:31, Péntek
A Magic the Gatheringhez hasonlítható gyűjtögetős kártyajáték, a Trog sci-fi háttértöténete alapján a játékosok a jövő speciális gyűjtőit alakítják, akik biogenetikailag módosított harcosaikkal küzdenek egymás ellen az arénában. A Trogok biofegyvereket kaphatnak, a kártyák olyan eseményeket is hozhatnak majd, mint pl. fegyver besülése, isteni beavatkozás stb. A jelen állás alapján egy partiban egyszerre négy játékos vehet részt.

A Trog PC-s verziója a kártyajátékok logikáját ülteti át online játékhoz. A kezdőcsomagban kapott olvasó periféria segítségével vihetjük be kártyáinkat a gépbe, amelyek ott egy aktív, 3D-s táblajáték elemivé válnak. A Trog internetes részénél a csalás megelőzéséért kódolt szerverek lesznek majd a felelősek, ehhez járul majd az ugyancsak online elérhető részletes statisztikai és rangsorrendszer is.

A játékosok ösztönzésére rendszeresen bajnokságokat szerveznek majd, illetve az elvetemültebbek stratégiáikkal, javaslataikkal hatással lehetnek a cég jövőbeni Trog-szerű programjaira is. A megjelenéshez a Gorilla System egy másik játékában (Raze the Roof) használt engine-je járul hozzá, amely rombolható, interaktív környezetet biztosít a valós időben megjelenített csatákhoz.

A PC-s játékhoz a szükséges szoftver, a speciális olvasó és egy kezdő pakli jár majd. Emellett hagyományos kártyák, egyéb kiegészítők, sőt még akciófigurák is készülnek majd a több, mint 100 különböző lap alapján. A Trog valószínúleg 2002 őszén jelenik majd meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások