Sky Sports Football Manager

Sky Sports Football Manager

2001. július 22. 21:37, Vasárnap
Úgy nézzétek a játék képeit, hogy ezek voltak a fellelhető legérdekesebb shotok! :) A viccet félretéve, a Sky Sports Football Manager tűnik az első komoly próbálkozásnak az online is játszható futballmenedzser programok történetében. A játékban a Premiership, az alsóbb nemzeti bajnokságok és a Vauxhall Conference összes csapata benne lesz.

A Sky Sports Football Manager önállóan, egyjátékos módban is játszható lesz, de az igazi arcát - a várhatóan mintegy 6,99 fontos díjért elérhető - online játék közben mutatja meg. A szervereken ugyanis nem a buta gép, hanem több ezer más játékos ellen küzdhetünk majd, és mint tudjuk, a különbség összehasonlíthatatlan.

Az internetes menedzserek ugyan a "Fű 2" bajnokságban kezdik karrierjüket, ám innen csak felfelé vezethet az út... Ahogy haladunk, egyre jobb bajnokságokban mérhetjük össze erőnket, a hasonló képességű játékostársainkkal. A csúcsot pedig a "Gold World" jelenti, ahova az idény 114 legjobb menedzsere kerül. Ők aztán a valós naptár szerinti bajnokságban a komoly elismerésnek számító Sky Sports Football Manager of the Year címért küzdhetnek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Sky Sports Football Manager szeptember környékén kerülhet a boltokba, a műfaj szerelmeseinek tehát már nem kell sokat várniuk.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások