Vérszomjasoknak: Soul Reaver 2: Legacy Of Kain

Vérszomjasoknak: Soul Reaver 2: Legacy Of Kain

2001. augusztus 1. 12:29, Szerda
Klikk ide!A Crystal Dynamics egyszerre készíti a Soul Reaver 2: Legacy Of Kain PlayStation 2-re és PC-re készülő változatát. A játék egyébként az 1999-es Legacy of Kain: Soul Reaver folytatása (ami pedig a PlayStation-ös Zeldaszerű Blood Omen: Legacy of Kain folytatása volt), de szerintem ennél jobban ne firtassuk a múltat, nézzük inkább, mit hoz nekünk a jövő:

A játékosok a megkínzott, vámpírlelkű Raziel bőrébe bújhatnak, aki elveszett apja, Kain után kutat. Klikk ide!A fejlesztők ezúttal sokkal több figyelmet szentelnek a történetnek, így a játék nem-lineáris cselekménnyel, rengeteg feladvánnyal és felfedezni valóval indulhat harcba a szórakoztatásunkért. Mint az elődökben, Raziel képes váltogatni a világok között, sőt immár az időutazás sem probléma számára, így vélhetően rendesen agyonbonyolított feladványokra számíthatunk majd.

A Soul Reaver 2: Legacy Of Kainban a csata is fontos szerepet kap - nem csak ördögi feladványokból áll a játék. A folytatásokra jellemző módon több ellenséggel és több fegyverrel találkozhatunk majd. A játék közben Raziel több mint 30 képességet tanulhat meg, a legtöbbjük az alapszférákkal (Dark, Light, Spirit, Earth, Fire, Air, Water) áll kapcsolatban.

A Soul Reaver 2 pár hónappal a konzolos verziót követően, idén télen jelenik majd meg PC-re is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások