Hunting Unlimited új képek és videó

Hunting Unlimited új képek és videó

2001. augusztus 19. 21:19, Vasárnap
A Hunting Unlimited egy misszió bázisú kalandjáték lesz a Deer Hunter kiadójától a Sunstorm Interactive-tól. A napokban megjelent sajtóközlemény szerint a játék már bétateszt fázisban van, amelyről magunk is meggyőződhetünk a most kiadott videóból. Deer Hunterhez hasonlóan a Hunting Unlimited is egy vadászjáték, azonban a program inkább az akció részekre lesz kigyúrva mintsem a realisztikus vadász-szimulációra.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék már egy következő generációs grafikai motort használ, amelyben a környezetünk a szó szoros értelmében megelevenedik. Életszerű animációk mellett megnövekedett a cselekvési szabadságunk is, lehetőség van az épületekre, és az egyéb természetes képződményekre felmászni, a barlangokba bemenni, de akár átsétálhatunk egy vízesésen is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A levadászható populációra sem lehet panasz: több fajta szarvas, medve, antilop és egyéb állatok várják, hogy puskavégre kapjuk. A missziók során 12 féle fegyver arzenáljából kell mindig a megfelelőt kiválasztani, tekintettel az elejtendő vadra más fegyvert kell használni egy medve leterítéséhez, mint például ha őzre vadászunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játékba több realisztikus helyszín is belekerül. A helyszínek mindegyike 175 különféle missziót tartalmaz: pl. céllövészet a hegyoldalon, szarvasvadászat íjjal és nyíllal, stb. A program azoknak ajánlható, akik kedvelik a vadász játékokat, és az órákig tartó virtuális erdőjárás helyett szeretnének gyorsan és látványosan vadászkalandba keveredni.

A videót keresd a letöltések között.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban