Return to Castle Wolfenstein multiplayer teszt

Return to Castle Wolfenstein multiplayer teszt

2001. szeptember 17. 15:44, Hétfő
A Return to Castle Wolfenstein többjátékos tesztje tehát szeptember 15-étől indul, akinek van kedve kipróbálni az id Software potenciális sikerjátékát – és megfelelő vassal is rendelkezik ehhez – nyugodtan vesse bele magát az élvezetekbe. Külön hangsúlyoznám, hogy a letölthető file még nem a hivatalos demó, kizárólag a fejlesztés elősegítését szolgálja, ennél fogva valószínűleg a hibáktól sem mentes, ráadásul egyjátékos mód sincs is benne. Észrevételeiteket a [email protected] címre küldjétek, hogy minél jobb lehessen a végleges játék.

Maga a játék a nácik és a szövetségesek egy-egy csapata között zajlik majd. Mindkét oldalon különböző tulajdonságokkal rendelkező karakterosztályokból állnak össze az alakulatok, természetesen a minél hatékonyabb csapatmunka hozza a legjobb eredményt. A Return to Castle Wolfenstein multiplayeres része egyébként olyannyira hangsúlyos, hogy külön fejlesztő, a Nerve Software dolgozik rajta az id Software és a Gray Matter Interactive segítségével.

Íme pár dolog, mire számíthatunk, és mit ne várjunk a tesztverzióban:
 • egy többjátékos pálya
 • nincs benne egyjátékos mód se botok (Internet kapcsolat nélkül nem is lehet vele játszani)
 • nincsenek benne a cheatek
 • a teszthez tilos bármilyen mod, törés, átírás stb. készítése
 • a részletesebb információkat (hogyan kell játszani stb.) a letöltés után a readmeben találjátok

  Még egyszer az e-mail cím, amit ostromoljatok bátran: [email protected] hogy minél jobb játékot kaphassunk a tervezett idei megjelenéskor.

  Kapcsolódó linkek

 • Listázás a fórumban 
  Adatvédelmi beállítások