Strategy First: Trainz

Strategy First: Trainz

2001. október 23. 19:36, Kedd
A világ egyik leggyorsabban növekvő kiadója, a Strategy First fogja kiadni az Auran ausztrál fejlesztővállalat következő játékát, egy vasútmodellszimulátort.

"Nagyon elégedettek vagyunk az Auran legutolsó projektjével" - nyilatkozta Steve Wall a Strategy Firsttől. "A TRAINZ egy álom megvalósulása bármely vonat vagy vasútak iránt érdeklödő embernek. A játékban megtervezheted és felépítheted a saját virtuális világodat."

"Nagyon elégedettek vagyunk a Strategy Firsttel kötött kiadói szerzödéssel" - mondta Greg Lane, az Auran ügyvezető igazgatója. "A Trainz egyedi program, túlmutat a hagyományos játékok határain. Rugalmas partnert kerestünk, hogy el tudjuk érni a játékosokat és a vasútmodellezőket is. Míg a Strategy First a hagyományos csatornákon reklámozza a terméket, addig mi fejleszthetjük az online közösséget és intézhetjük a betervezett kiegészítő modulok és a regionális csomagok netes eladásait. Már eddig is több mint 20 ország vonatait dolgoztuk fel, és biztosak vagyunk benne, hogy ezekben az országokban népszerű is lesz a játék.

A virtuális vasútmodellezés lemásolásán túl kedvenc mozdonyunk vezetőfülkéjébe is beülhetünk, és számtalan terepet alkothatunk a többszáz beépített textúra és objektum használatával. A vonat elindítása után a motor beindításának, a kerekek kattogásának és számtalan más, realisztikus hang közepette megtervezhetjük utunkat is az amerikai keleti parttól kezdve, az angol vidéken át a végtelen ausztrál síkságokig. Átválthatunk mozdonyvezetői vagy külső nézetbe is, letölthetünk számtalan rajongók által gyártott mozdonyt, vagy más egyéb tereptárgyat.

Megjelenése 2002 elején várható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások