Harry Potter novemberben már PC-re is

Harry Potter novemberben már PC-re is

2001. november 6. 01:31, Kedd
Az Electronic Arts abban a reményben, hogy meglovagolhatja a világon tomboló Pottermániát, egy programmal kedveskedik a rajongóknak. A szoftver november közepén kerül a boltokba, nagyjából akkor, amikor a mozikban elkezdik vetíteni az első Harry Potter nagyfilmet.

Az eddig megjelent négy Harry Potter könyvet összesen több mint 100 millió példányban adták már el, és 46 nyelvre fordították le. A fantáziabirodalom megalkotóját, J.K. Rowling-ot, mára Nagy Britannia legsikeresebb írónőjeként tartják számon.

Az Electronic Arts Rowlinggal szorosan együttműködve készítette el a programot, remélve, hogy a cég jelentős bevételekre tehet szert a tekintélyes vásárlőerőt képviselő rajongótábornak köszönhetően. A játék főszereplője a varázslóiskola elsőéves tanulója, s középpontjában a Kviddics áll majd, a varázslók sajátos labdajátéka, melyet a levegőben, repülő seprűnkön ülve játszanak.

A Harry Potter könyvek mögött álló hatalmas marketinggépezet önmagában garancia a sikerre. Az EA tökéletesen biztos abban, hogy a programot rengetegen megvásárolják majd, így már előre bejelentették, hogy folytatása is lesz a szoftvernek.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások