Információk a C&C Renegade-ről

Információk a C&C Renegade-ről

2001. november 11. 22:37, Vasárnap
A Westwood Studios bejelentette, hogy részletekben közzéteszik a Command & Conquer Renegade háttértörténetét a játékprogram hivatalos kikötőjén. A február 12-én megjelenő szoftvert az Electronic Arts adja ki.

A Westwood egy 8 cikkből álló sorozatot publikál a Renegade univerzumról, részletesen taglalva a főszereplők életpályáját és a két egymással szembenálló frakció történetét.

A Renegade az első olyan 3 dimenziós akciójáték, mely a Command & Conquer univerzumra épül. Most először tapasztalhatják meg közvetlenül a játékosok a humanitárius GDI és a terrorista NOD Testvériség harcát, azok között a díszletek között (jellegzetes épületek, járművek, fegyverek), melyek híressé tették a C&C-t. A szoftverrel egymás ellen, többen is játszhatunk, és helyet kapott egy C&C Mód is benne, ahol a csapatok feladata, hogy elpusztítsák az ellenség bázisát.

A Westwood csütörtökönként publikálja a cikkeket novemberben és decemberben. Az első leírás középpontjában a GDI történeti áttekintése áll. A kikötőre látogatókat most három új Renegade fotó is várja.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások