Aranylemezen a Warcraft III: Reign of Chaos

Aranylemezen a Warcraft III: Reign of Chaos

2002. június 14. 10:17, Péntek
A Blizzard Entertainment, a Vivendi Universal Publishing kiadó játékrészlegének tagja bejelentette, hogy aranylemezre került a vállalat legnagyobb számban elkelt játéksorozatának legújabb tagja, a Warcraft III: Reign of Chaos. Előrendelései elérték a világrekordnak számító 4.5 millió példányt, Európa boltjaiban július 5-én lesz kapható.

"Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük a Warcraft III: Reign of Chaos fejlesztésének végét" - mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment elnöke és társalapítója. "A játék készítésének kezdetekor valami egyedit akartunk alkotni, amivel szórakoztató játszani. Nagyon büszkék vagyunk az általunk kifejlesztett játékra, és hisszük, hogy a játékosok nagyon elégedettek lesznek amikor látják a boltokban mit készítettünk nekik."

A Warcraft III: Reign of Chaosban a játékosok újra ellátogathatnak Azeroth világába, egy generációval a második Ork-Ember háború után. A növekvő sötét erők hatására ahogy egyre előbbre haladunk a küldetések során két új fajjal, az élőhalottakkal és a sötét elfekkel bővül az ellenfelek sora. A továbbfejlesztett többjátékos mód helyi hálózaton és a legnagyobb online játékterepen, a Battle.neten is élvezhető lesz. Megjelenése várható Windows 98/ME/2000/XP és Macintosh környezetre is. A játék fejlesztésének során fontosnak tartott stratégiákról, tényezőkről korábbi nagycikkünkben részletesen is olvashattok.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások