McAfee - Microsoft szövetség

McAfee - Microsoft szövetség

2003. október 15. 16:22, Szerda
A Microsoft 2003-as partnerkonferenciáján, New Orleans-ban a Network Associates bejelentette, hogy a McAfee rendszervédelmi eszközökön keresztül szövetségre lép a Microsofttal a rendszerbiztonság és az üzemeltetés korszerűsítése érdekében. A megállapodás értelmében a Network Associates és a Microsoft átfogó megoldásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalati felhasználók Microsoft környezetének biztonságossá tételére.

A McAfee Security termékek - a behatolás-megelőző McAfee Entercept, az email forgalmat biztonságossá tevő GroupShield, a tartalom biztonságáért felelős PortalShield és a VirusScan vállalati verziója további védőrétegeket ígérnek a biztonsági kockázat csökkentésére, a fenyegető rosszindulatú kódok és vírusok ellen.

"Manapság egyre kifinomultabb támadások ellen kell megvédenünk közös ügyfeleinket, akik egész számítógépes rendszerük, az asztali gépek és a kiszolgálók biztonságát is rábízhatják a McAfee proaktív vírusirtó és behatolás-megelőző megoldásaira" - mondta Jonathan Perera, a Microsoft biztonsági osztályának igazgatója. "Örülünk, hogy a Network Associates továbbra is elérhetővé teszi biztonságtechnikai szakértelmét a Microsoft felhasználók rendszerének nagyobb biztonsága érdekében".

A Network Associates egyszerű, jól bevált és költséghatékony megoldásokat kínál az egyéni, kis-, közép- és nagyvállalati felhasználók Microsoft környezetének biztosítására. Ezek a megoldások megvédenek az olyan, már ismert és a még ismeretlen vírusok, férgek, és puffer-túlcsordulást okozó kódok ellen, mint amilyen az MS Blaster/Lovsan is volt nemrégiben. A McAfee "Protection-In-Depth" a rendszer és hálózatvédelmi eszközök és megoldások teljes készletét tartalmazó stratégia, amelynek technológiája még azelőtt felismeri és blokkolja a férgek támadását, mielőtt a Microsoft környezet károsodna.

"Ahogyan eddig is, továbbra is elkötelezettek vagyunk, hogy a Microsoft környezetben dolgozó ügyfeleinknek is rendelkezésére álljanak azok a proaktív biztonságtechnikai megoldások, amelyek birtokában nyugodtan foglalkozhatnak a saját üzleti tevékenységükkel anélkül, hogy rendszerük biztonságáért kellene aggódniuk" - mondta Robin Matlock, a Network Associates McAfee rendszervédelmi megoldások csoportjának termékmarketingért felelős alelnöke. "A McAfee "Protection-In-Depth" megoldásokkal az ügyfelek túlléphetnek a reaktív biztonsági megoldások használatán a legjobban bevált kapható védelem birtokában."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások