A Vodafone az AIDS ellen

A Vodafone az AIDS ellen

2003. október 21. 12:50, Kedd
A Vodafone ma bejelentette, hogy a Nelson Mandela által támogatott 46664 "Szánj egy percet az AIDS elleni küzdelemre" kampány telekommunikációs partnere lesz. 46664 eltökélten küzd azért, hogy a zene segítségével gyűjtsön támogatókat, hívja fel az emberek és a kormányok figyelmét az AIDS elleni küzdelem fontosságára és az összefogás erejére.

A Vodafone szakértői hozzájárulása lehetővé teszi, hogy a világ bármely részén élő emberek megismerhessék azokat a különleges dalokat, melyeket a világ legnagyobb művészei 46664 tiszteletére írtak, s amelyek a 2004 februárjában megjelenő albumon lesznek majd hallhatók.

A Vodafone Magyarország a kampány keretében a 06-70-7046664-es nem emeltdíjas, bárki által hívható számot indítja. A választható menüben az alkalomra írt dalok hallgathatók meg, mint például Dave Stewart, Bono és Youssou N'Dour "Long Walk to Freedom" vagy Jimmy Cliff és Sting "People" című szerzeménye. A dalokat megelőzően Britney Spears és Nelson Mandela, vagy Beyonce és Nelson Mandela személyes üzenete is hallható.

A Vodafone Magyarország Rt. a fogadott hívások alapján percenként 15 forintot ad át a Nelson Mandela Alapítványnak. A kampánnyal kapcsolatban további információk a www.46664.com címen elérhető honlapon találhatók, sőt a honlapon keresztül adományokkal is támogatni lehet a kampányt.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások