Kecskeméti vadászpilóta nyerte a Légiharc Kupát

Kecskeméti vadászpilóta nyerte a Légiharc Kupát

2003. október 27. 15:39, Hétfő
2003. október 25-26-án Budapesten a Petőfi Csarnokban rendezték meg az I. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokságot, a JETfly Légiharc Kupát.

Verseny érdekessége az volt, hogy életkortól és foglalkozástól függetlenül bárki nevezhetett. Így fordulhatott elő, hogy ugyanazon virtuális térben küzdött egymással a 7 éves gyerek és a 40 év feletti MiG-29-es vadászpilóta.

A légiharc a UbiSoft Flanker 2.5 vadászgép szimulátor programjával zajlott egy húsz gépes hálózatban, ember ember ellen. Cél az ellenfél vadászgépének megsemmisítése volt. Érdekes végeredményt hozott a verseny, a "virtuális századok" pilótái közel olyan sikerrel tudták felvenni a küzdelmet, mint a kecskeméti MiG-29-es vadászpilóták. Több hivatásos vadászpilóta már az első körben kiesett.


A végső összecsapás Szatmári "Szatyi" László főhadnagy, az MH59 SZD Repülőbázis Puma századának pilótája és Koncz "Konor" Gábor, a 42nd Redhunters virtuális század pilótája között zajlott, amelyet Szatmári főhadnagy úr nyert meg. Az első helyezett díja egy multimédiás számítógép volt, amelyet Ambruzs Viktor, a Senorg Hungary Rt. kereskedelmi igazgatója adott át.

Az I. Magyar Repülő Szimulátor Bajnokság végeredménye a következő:
1. Szatmári "Szatyi" László főhadnagy, az MH59 SZD Repülőbázis Puma századának pilótája
2. Koncz "Konor" Gábor, a 42nd Redhunters virtualis század pilótája
3. Rohr "Reaper" Balázs, a 42nd Redhunters virtualis század pilótája

Fair play díjat kapot: Kladni András.


A jövő év folyamán ismét megrendezik a JETfly Légiharc Kupát, amelyen a szervezők egy Guinness rekordkísérlet beállítására készülnek a kecskeméti pilóták segítségével...

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások