Max Payne 2 meglepetés

Max Payne 2 meglepetés

2003. október 28. 23:31, Kedd
Kedvenc akció-detektív játékunk második részéhez is elkészült az első sikerein felbuzdulva a pálya- és küldetésszerkesztő, mellyel a klasszikus történet megunása után újabb örömöket szerezhetünk magunknak illetve másoknak is.

Ahogyan azt az első részben illetve más játékok modszerkesztőinél megszokott, itt is küldetéseket, térképeket, illetve fegyvereket és karaktereket lehet szerkeszteni, importálni kinek-kinek kedve szerint. Bónuszként akár új tulajdonságokat is kieszelhet bárki az aktuális főhősének, ami talán egyértelmű az új részt figyelembe véve.

Az igazat megvallva a Rockstar Entertainment, a játék kiadója nem várt túl sokat az editor megjelentetésével, mindössze 10 nappal a játék hivatalos megjelenése után, most piacra dobta eze kiegészítőjét is. Az előző rész renoméján sokat rontott az a tény, hogy 1-2 nap alatt végigvihető és egysíkú, hiába csillog-villog. Ezt megelőzendő az engine-készítő trendet követve ők is próbálják a klasszikusan egyjátékos üzemmódú program élettartamát növelni.

A készítők olyannyira figyelmesek és aprólékosak voltak, hogy a letölthető szerkesztő mellé készítettek egy alapos leírást is, hogy akár kezdők is a kezükbe vehessék az eszközt fantáziájuk kiélésére. Mind magát a programot, mind a segítséget bárki megtalálhatja a hivatalos Max Payne letöltés oldalon.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások