Játszható Need for Speed: Underground

Játszható Need for Speed: Underground

2003. november 5. 21:49, Szerda
Az Electronic Arts már sok-sok éve klasszikus autószimulátor sorozata körülbelül 2 évente bővül egy-egy új taggal. Mindig valamiféle innovációt hordoz magában a játék, már a legelső résztől fogva. Van mikor grafikailag vértezik fel a játékot, van amikor az új játékmódok, lehetőségek és ötletek teszik érdekessé az új epizódot, de most talán ez a kettő újra találkozik.

Az árkád stílus megszállotjainak kedvez újra a fejlesztőcsapat, de most a kietlen tájak helyett a nyüzsgő nagyvárosi éjszakába kaluzolnak el minket. Aki ismerte anno a Hot Rod nevezetű játékot, vagy a Grand Turismót, annak nem kell majd sokat gondolkodnia játék közben, hiszen ezeknek az ősöknek a nyomában jár a program.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


Éjszakai illegális utcai versenyek résztvevő leszünk, ahol minden futamon pénzt nyerhetünk vagy akár veszíthetünk is. Anyagi javainkat fordíthatjuk a már meglévú járgány tuningolására is, illetve a játékban szereplő 20 autót is szépen lassan megvásárolhatjuk.
Ezek közül eddig biztosan a Mitsubishi Motors, Subaru és Toyota márka szerepel a végleges verzióban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!


A grafikára visszatérve, a fények, speciális effektek és a pályákon előforduló tárgyak részletes kidolgozottsága eddig egyedülállónak tűnik. Az készítők grafikus csapata igencsak kitett magáért, és talán érezhető a gárdában a filmipar egyik effektzsonglőrének részvétele is.

A játék hamarosan a boltokban is megtalálható lesz, mégpedig November 20-tól és decemberben a fa alatt már bárki találkozhat vele, legyen PC, X-box, PS2, GameCube vagy akár GameBoy Advance tulajdonos. A demó elérhető a letöltések között.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások