Neverwinter Nights - irány a sötét elfek birodalma

Neverwinter Nights - irány a sötét elfek birodalma

2003. november 20. 13:36, Csütörtök
A Neverwinter Nights kiegészítője a Hordes of the Underdark már aranylemezre került, és decemberre már a világon mindenhol az áruházak polcain lesz és mehet is a karácsonyfa alá.

A Hordes of Underdark hivatalos megjelenési ideje az USA-ban december 2. Amit elöljáróban tudni lehet, hogy körülbelül 6000 Ft-os áron kerül majd boltba T, azaz Teen jelzéssel és mindenképp szükséges majd hozzá az eredeti Neverwinter Nights. A Bioware által fejlesztett kiegészítőt természetesen az Atari adja ki. A történet egy az egyben épül az előző kiegészítőre, a Shadows of Undertide-ra. Új karakterek kerültek be, új karakter tulajdonságok, új osztályok és megnövelt tapasztalati szintek. A történet a föld alá vándorol, gyakorlatilag felfedezi a Sötét elfek eltemetett városait.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Technikai újításként került bele a továbbfejlesztett kameramozgatás, amivel egészen közel zoomolhatunk az akciójelenetekre. A szörnyek mesterséges intelligánciáját is meggyúrták kicsit a nagyobb kihívás érdekében, tehát komolyabb és bonyolultabb taktikákat alkalmaznak majd a harcok során. Láthatatlanságot varázsolnak, és ha észrevesznek minket egy sorozat védővarázslatot mondanak magukra és előkészítik a támadást. Így egy kicsit nehezebb lesz elbánni az ellenfelekkel.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A föld alatti textúrák és minden Forgotten Realms alap felhasználható a pályaszerkesztőben is, amivel újabb küldetéseket készíthetünk D'rizzt Do'Urden otthonában.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások