Négy év után megújult a Startlap

Négy év után megújult a Startlap

2003. november 20. 15:23, Csütörtök
A változtatások nyomán megújult a design, és a tartalomszolgáltatás irányába mutató rovatok jelentek meg az oldalon. A Startlap négy éven át, egészen a múlt hét végéig gyakorlatilag változatlan vizuális megjelenéssel várta a látogatókat.

Két héten át számos magyar internetes portálon feltűnt a "Mi a manó?" kérdés, amely a Startlap megújulásának alkalmából indított játékot népszerűsítette. Mint Németh Norbert, a Sanoma Budapest Kiadói Rt. Internet Divíziójának marketingmenedzsere elmondta, a játék célja az volt, hogy minél több felhasználót vonjanak be az új logó névadási folyamatába. A játékra több mint 40 000 névjavaslat érkezett.

A site külső és belső megújításához kapcsolódóan tendert írtak ki, amelynek három győztese volt. A logó a Kirowski munkája, a designnal kapcsolatos további megújítási munkákat a Carnation, míg a programozást a korábbi partner, a Webstar Csoport végezte.

"Az oldal lényegében négy évvel ezelőtti indulása óta ugyanolyan külsővel látta el feladatát. Az egyszerű funkcionális designt nagyon szerették a felhasználók, de úgy éreztük, itt az ideje mind külsőleg, mind belsőleg újítani, modernizálni, persze úgy, hogy a használhatóság és az ésszerűség ne sérüljön." - mondta el Vidó Viktor, a site októberben kinevezett új főszerkesztője.

Az új funkciók, a szolgáltatások fejlesztése azt jelzi, hogy a Startlap linkgyűjtemény felől egyre erőteljesebben mozdul a tartalomszolgáltatás irányába.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások