A Fox mobiltartalmat épít legnépszerűbb műsorai köré

A Fox mobiltartalmat épít legnépszerűbb műsorai köré

2003. december 3. 11:12, Szerda
[Mediainfo] A Fox Entertainment tervei szerint mobiltartalommal egészülhetnek ki az olyan - nálunk is sikert aratott - sorozatok, mint az X-akták vagy a Buffy, a vámpírok réme.

A Fox Entertainment a lépéssel a mobil média iránti elkötelezettségét fejezi ki, s azt ígéri, hogy az általa kifejlesztett új tartalmak hozzájárulhatnak a piac fejlődéséhez.

"A világ televízió nézőinek 90 százalékát tudjuk elérni, s olyan tartalommal rendelkezünk, amely hozzájárulhat a mobil piac forradalmasításához, mivel meggyorsíthatja mind a technológia, mind az eszköz elfogadottságát" - mondta el Jim Beddows, a cég alelnöke. A cég célkitűzése, hogy egyedi mobiltartalmat alakítson ki, amely legerősebb televíziós és mozi márkáira épül. Ily módon nagyobb tér nyílik a hagyományos kereszt-promóció számára is.

"Eddig mindig a tárgyiasult dolgokra koncentráltunk, de mostantól igyekszünk az SMS-t összekapcsolni az egyes TV sorozatok köré szerveződött termékekkel és közösségekkel" - tette hozzá Beddows. A cég az első lépést a Simpsons kapcsán tette meg, melyhez mobil tartalmi csomagot alakított ki a THQ-val együttműködésben.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások