10 gigabites kapcsoló a 3Comtól

10 gigabites kapcsoló a 3Comtól

2004. január 19. 14:31, Hétfő
A 3Com új LAN kapcsolóval bővítette ki vállalati kommunikációs infrastruktúra megoldásainak portfolióját.

A 3Com kiterjedt LAN kapcsoló kínálatának eddigi legnagyobb teljesítményű, új tagja a 7700R kapcsoló a legmagasabb színvonalat megkövetelő nagyvállalati ügyfelek számára kínál optimális megoldást. A rendkívül rugalmas 7700R kapcsoló teljesítmény/ár arány szempontjából piacvezető, segítségével a nagyobb vállalatok egyszerűbben és hatékonyabban kezelhetik hálózataikat.

A 7700R kapcsoló a cég 2003 júniusában bemutatott 7700-as kapcsoló családjának legújabb tagja. Az új kapcsoló hiba esetén 1 másodperc alatt képes átváltani egy tartalékkapcsoló berendezésre, így jelentősen megnöveli az elérhetőséget, amely alapvető fontosságú a felhasználók ezreit kiszolgáló belső hálózattal rendelkező modern nagyvállalati ügyfelek számára. A 7700-as kapcsoló-család kibővíti a 3Com nagyvállalati termékkínálatát, segítségével a WAN és a LAN infrastruktúra, valamint a csatlakozások konvergenciája a megbízhatóság és biztonság érdekében hatékonyan javítható.

A nemzetközileg elismert, független, IT berendezések tesztelésére és minősítésére szakosodott Tolly Csoport elnöke, Kevin Tolly az új kapcsoló teszteredményeivel kapcsolatban elmondta: "A vállalatunk által elvégzett intenzív műszaki tesztek beigazolták a 3Com 7700R kapcsolójának kiváló teljesítményét. Ez az új termék komoly kihívást jelent a kapcsoló megoldások piacán megtalálható hasonló kategóriájú termékek számára. A szabvány alapú 7700R kapcsoló azt a magas teljesítményt nyújtja, amelyet a közép- és nagyvállalatok hálózati vezetői elvárnak."

A 3Com bemutatta kifejezetten a 7700-as kapcsoló családhoz kifejlesztett új, professzionális szoftverét is. A BGP4 és IS-IS irányító protokoll megoldások jobb méretezhetőséget biztosítanak a MAN (nagyvárosi hálózat) környezetben működő szolgáltatók számára. Az SNMP 3 verzió növeli a távvezérlés biztonságát, míg az IEEE 802.1s Multiple Spanning Tree Protocol fokozza a szabvány alapú hálózat rugalmasságát.

A nagyteljesítményű kapcsoló berendezés másodpercenként 96 gigabyte teljesítménnyel képes a kapcsolási igényeket a hálózat központjával összehangolni. A 7700-as kapcsoló belső egységet képez, amely lehetővé teszi a 3Com XRN megoldásai számára, hogy felhasználók ezreit szolgálja ki. A 3Com több mint egy éve mutatta be XRN technológiáját, amellyel azóta világszerte számos elégedett felhasználó életét teszi könnyebbé. Az üzleti kommunikáció értékesebbé tétele és a hálózati leállások minimalizálása érdekében a cég új XRN technológiája egyedülálló, rendszere még rugalmasabbá teszi a hálózati infrastruktúrát, mivel a hálózat kapacitása és a rendszer elérhetősége a vállalat növekedésével arányosan növelhető.

A 7700-as kapcsoló menedzselése a 3Com Network Administrator-ral történik (Hálózati Karbantartó), amely tavaly novembertől elérhető a felhasználók számára. A nagyvállalatok számára kifejlesztett Hálózati Karbantartó egy megerősített kiegészítő a HP OpenView nyílt menedzsment platformjához.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások